Tijd
Advertenties
Advertenties
Railhobby
proefabonnement modelspoor en spoorwegentijdschrift Railhobby

Vertragingen

Hieronder de laatste actuele vertragingen en storing van de NS. Wanneer er geen meldingen staan, zijn er geen vertragingen en storingen.

 

******

Volg Treinennieuws nu op Facebook, like ons en krijg automatisch ons leuke treinennieuws!

NS storingen en vertragingen:

  • Ede-Wageningen-Amersfoort
    De beperkingen tussen Ede-Wageningen en Barneveld Zuid als gevolg van een defecte trein zijn voorbij. Houdt u nog rekening met een langere reistijd.
  • Venlo-Hamm
    Wanneer: zaterdag 28 februari tot en met zondag 22 maart Oorzaak: door spoorvernieuwing Advies: U kunt gebruikmaken van de bus tussen Venlo en Viersen rijden Snel- en stopbussenExtra Reistijd: een kwartier tot drie kwartier
  • van/naar Breda
    Wanneer: in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 maart vanaf 23.55 uur tot 05.50 uur Oorzaak: door werkzaamheden Advies: U kunt gebruikmaken van de bussen tussen Tilburg, Breda en Roosendaal kunt u gebruikmaken van de NS-bussen tussen Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch kunt u gebruikmaken van de NS-stopbus tussen Breda en Lage Zwaluwe kunt u gebruikmak […]

******

Klik hier voor een actuele spoorkaart met de laatste storingen en vertragingen.

Bezoek ook de officiële website van de NS voor actuele persberichten en andere zaken die van belang kunnen zijn voor uw treinreis.

Disclaimer: deze service is gratis te gebruiken. Treinennieuws aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor foutieve informatie.

Ons laatste nieuws via Facebook.

Advertenties


Treinenboeken
Ook voor boeken ga je naar bol.com
Advertenties
Treinennieuws.nl
Treinen
NS Internationaal