Tijd
Advertenties
Advertenties
Railhobby
proefabonnement modelspoor en spoorwegentijdschrift Railhobby

Vertragingen

Hieronder de laatste actuele vertragingen en storing van de NS. Wanneer er geen meldingen staan, zijn er geen vertragingen en storingen.

Op zoek naar een nieuw telefoon abonnement? Klik hier voor een goedkoop telefoon abonnement.

 

******

Klik hier en ontvang Treinennieuws in je mailbox

NS storingen en vertragingen:

 • Zaandam-Alkmaar
  Tussen Wormerveer en Uitgeest langere reistijd door een wisselstoring. Houdt u rekening met een extra reistijd van 30 - 60 min. De verstoring is naar verwachting rond 20:15 uur verholpen.
 • Haarlem-Alkmaar
  Tussen Beverwijk en Uitgeest rijden geen treinen door weersomstandigheden. De extra reistijd is meer dan 60 min. Het is nog niet bekend hoe lang dit duurt.
 • Deventer-Apeldoorn
  De beperkingen tussen Deventer en Apeldoorn als gevolg van blikseminslag zijn voorbij. Houdt u nog rekening met een langere reistijd.
 • Arnhem-Nijmegen/Tiel
  Tussen Arnhem en Nijmegen/Zetten-Andelst rijden geen treinen door een defect aan het spoor. Er rijden stopbussen tussen Arnhem en Nijmegen. Houdt u rekening met een extra reistijd van 30 - 45 min. Het is nog niet bekend hoe lang dit duurt.
 • Geldermalsen-Dordrecht
  Tussen Leerdam en Gorinchem rijden geen treinen door blikseminslag. Er rijden stopbussen tussen Gorinchem en Leerdam. Houdt u rekening met een extra reistijd van 30 - 60 min. Het is nog niet bekend hoe lang dit duurt.
 • Rotterdam C.-Hoek v H. Strand
  Tussen Rotterdam C. en Vlaardingen C. rijden minder Sprinters door meerdere verstoringen. Houdt u rekening met een extra reistijd van 15 - 30 min. De verstoring is naar verwachting rond 19:00 uur verholpen.
 • Ede-Wageningen-Arnhem
  Tussen Ede-Wageningen en Arnhem rijden geen treinen door weersomstandigheden. De extra reistijd is meer dan 60 min. Het is nog niet bekend hoe lang dit duurt.
 • Amersfoort-Schothorst/Vathorst/Zwolle
  Tussen Schothorst en Amersfoort langere reistijd door weersomstandigheden. Er rijden stopbussen tussen Schothorst en Amersfoort. Houdt u rekening met een extra reistijd van 30 - 45 min. De verstoring is naar verwachting rond 20:00 uur verholpen. Reizigers tussen Zwolle en Schothorst kunnen omreizen via Amersfoort.
 • Amersfoort Schothorst niet bereikbaar door weersomstandigheden.
  Door hevige regenbuien is er een tunnel onder water gelopen. Hierdoor is het station Amersfoort Schothorst niet meer te bereiken.De brandweer probeert het water af te voeren. Wij verwachten dat rond 20.00 uur het treinverkeer wordt hervat. Er worden bussen ingezet van en naar Amersfoort Schothorst.
 • Nijmegen-'s-Hertogenbosch
  Wanneer: maandag 28 juli tot en met dinsdag 5 augustus Oorzaak: door geplande werkzaamheden Advies: U kunt gebruikmaken van de omreisroute of de bussen maandag 28 juli tot en met dinsdag 5 augustus: doorgaande reizigers tussen Arnhem en 's-Hertogenbosch adviseren wij om te reizen via Utrecht Centraal maandag 28 en dinsdag 29 juli: tussen Nijmegen en Oss […]

******

Klik hier voor een actuele spoorkaart met de laatste storingen en vertragingen.

Bezoek ook de officiële website van de NS voor actuele persberichten en andere zaken die van belang kunnen zijn voor uw treinreis.

Meer info & Reactie via ons forum, klik hier.

Disclaimer: deze service is gratis te gebruiken. Treinennieuws aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor foutieve informatie.

Advertenties


Spoorboekje 2014
Advertenties
Treinennieuws.nl
Treinen
NS Internationaal