Tijd
Advertenties
Advertenties
Railhobby
proefabonnement modelspoor en spoorwegentijdschrift Railhobby

Vertragingen

Hieronder de laatste actuele vertragingen en storing van de NS. Wanneer er geen meldingen staan, zijn er geen vertragingen en storingen.

Op zoek naar een nieuw telefoon abonnement? Klik hier voor een goedkoop telefoon abonnement.

 

******

Klik hier en ontvang Treinennieuws in je mailbox

NS storingen en vertragingen:

  • Amsterdam C./Schiphol-Almere C./Hilversum
    Tussen Weesp en Almere C./Diemen Zuid/Muiderpoort/Naarden-Bussum rijden geen treinen door een aanrijding met een persoon. Houdt u rekening met een extra reistijd van 30 - 60 min. De verstoring is naar verwachting 26 juli rond 2:30 uur verholpen.
  • Harlingen Haven-Leeuwarden
    Wanneer: zondag 20 tot en met zondag 27 juli Oorzaak: door geplande werkzaamheden Advies: U kunt gebruikmaken van de bussen tussen Harlingen Haven en Leeuwarden kunt u reizen met de Arriva-busExtra Reistijd: een kwartier tot een half uur
  • Amsterdam Centraal-Utrecht Centraal
    Wanneer: in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 juli na 00.45 uur Oorzaak: door werkzaamheden Advies: U kunt gebruikmaken van de bussen de laatste twee Sprinters van Amsterdam Centraal naar Utrecht Centraal rijden niet van Breukelen naar Utrecht Centraal; er rijden stopbussen de eerste Nachtnettrein van Amsterdam Centraal naar Utrecht Centraal rijdt via e […]

******

Klik hier voor een actuele spoorkaart met de laatste storingen en vertragingen.

Bezoek ook de officiële website van de NS voor actuele persberichten en andere zaken die van belang kunnen zijn voor uw treinreis.

Meer info & Reactie via ons forum, klik hier.

Disclaimer: deze service is gratis te gebruiken. Treinennieuws aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor foutieve informatie.

Advertenties


Spoorboekje 2014
Advertenties
Treinennieuws.nl
Treinen
NS Internationaal