Bladwijzers
De verlanglijst is leeg.
De winkelwagen is leeg.

Treinreisgids Zwitserland

Ontdek het hele land per trein, bus en boot
Boek karton, paperback
420 pagina's
Duitse
Dit boek is een verleiding om het spoorwegland Zwitserland beter te leren kennen en begrijpen. Per trein, aangevuld met bus en boot, ervaar je het unieke landschap en de culturele diversiteit van dit land intenser en klimaatvriendelijker dan met welk ander gemotoriseerd vervoermiddel dan ook. 30 kant-en-klare routes, gecombineerd met wandel- en fietstips, verleiden u tot halve of hele dagtochten in het spoorwegmekka van Zwitserland.
CHF48,00
Uiterlijk morgen verzonden
Meteen klaar voor afhaling
Voorraad in de branche
aantal
Chur Bahnhofplatz 2
2
Promenade van Davos 78
3
Glarus Hauptstrasse 32
1
Zürich Oberdorfstrasse 32
3
Baksteenbrug Turbinenweg 6
67
Moritz Via Mulin 4
3

Product

FlaptekstDit boek is een verleiding om het spoorwegland Zwitserland beter te leren kennen en begrijpen. Per trein, aangevuld met bus en boot, ervaar je het unieke landschap en de culturele diversiteit van dit land intenser en klimaatvriendelijker dan met welk ander gemotoriseerd vervoermiddel dan ook. 30 kant-en-klare routes, gecombineerd met wandel- en fietstips, verleiden u tot halve of hele dagtochten in het spoorwegmekka van Zwitserland.
Opgelet railventilatoren! Even uniek als Zwitserland met zijn natuurlijke wonderen en bezienswaardigheden is ook het fijnmazige netwerk van het openbaar vervoer. Deze treinreisgids ziet zichzelf als reisplanner én reisgenoot: de rondreizen met het openbaar vervoer worden in één oogopslag weergegeven op een overzichtskaart. Daarnaast bieden kaarten en teksten veel mogelijkheden om de voorgestelde routes te wijzigen en te combineren. Naast de pure treinreis bevat elke tour meestal een suggestie voor een korte wandeling en een fietstocht, evenals informatie over bezienswaardigheden, musea en andere attracties. De routebeschrijvingen worden aangevuld met informatie over de geschiedenis van Zwitserland als spoorwegland en zijn technische innovaties.
Details
ISBN / GTIN978-3-03913-014-6
product typeboek
DekkingstypeDoos, paperback
uitgeverij
Erscheinungsjahr2020
Erscheinungsdatum15.10.2020
Seiten420 Seiten
SpracheDeutsch
MasseBreite 140 mm, Höhe 212 mm, Dicke 28 mm
Gewicht740 g
Illustrationenzahlreiche Abbildungen und Karten, vierfarbig
Artikel-Nr.21851694
Rubriken

Autor

Eichenberger, Ruedi
Ruedi Eichenberger ist ein Kenner des öffentlichen Verkehrs in der Schweiz. Er war über drei Jahrzehnte Chefredaktor der SBB-Personalzeitschrift (SBB-Zeitung, «Unterwegs») und verantwortete weitere interne und externe Medien. Für verschiedene Zeitschriften schreibt er zu Verkehrsthemen und verfasst Reiseberichte, am liebsten über Velotouren in Europa.
Weitere Artikel von
Eichenberger, Ruedi

Verlauf

Oorspronkelijke tekst


Bahnreiseführer Schweiz