Wordt de Autoslaaptrein gered?

Advertentie

treinreiswinkel logoVolgens onze collega’s bij treinreiziger.nl wil het reisbureau de Treinreiswinkel proberen een nieuwe exploitant te vinden. Daartoe zouden gesprekken worden gevoerd met meerdere partijen. Volgende week zou al duidelijkheid moeten komen over een eventuele doorstart.
Zou er dan toch nog een kleine kans zijn dat de Autoslaaptrein kan blijven bestaan. De Treinreiswinkel zegt op dit moment met meerdere partijen in gesprek te zijn om het vervoer voor de zomer van 2015 over te nemen. Uiterlijk dinsdag (21 april) moet duidelijk zijn of dat iets oplevert. Als de Treinreiswinkel er in slaagt om de Autoslaaptrein te redden, dan zal de trein per 1 mei toch gewoon kunnen gaan rijden. De klanten die bij het reisbureau hebben geboekt, zijn geïnformeerd.
Gisteren werd bekend dat EETC, er de stekker uit de Autoslaaptrein trekt. Het bedrijf heeft dit jaar weliswaar veel meer boekingen binnengekregen, maar de kosten zijn explosief gestegen verhogingen van ProRail en de buitenlandse spoorwegmaatschappijen en dan hebben ze ook de hoge koers van de Zwitserse frank. We houden het in de gaten Bron: Treinreiziger.nl