Winter Station in Spoorwegmuseum met aangepast programma

Advertentie

Winter Station in Spoorwegmuseum met aangepast programma

Het Spoorwegmuseum verandert in de kerstvakantie als vanouds weer in het sfeervolle Winter Station. Van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022 brengen kerstbomen, ontelbare lampjes, kerstdecoraties en een antieke carrousel het hele museum in een romantische wintersfeer. Helaas kan er niet geschaatst worden, vanwege de coronamaatregelen zal er dit jaar geen ijsbaan liggen in de museumhal. Dagelijks is er een gevarieerd programma met workshops en verhalenvertellers. De openingstijden in de kerstvakantie zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, ook op 1 januari. Reserveren wordt sterk aangeraden.

Winter Station staat garant voor een gezellig en sfeervol dagje uit voor de hele familie. Dit komt niet alleen door de prachtige aankleding, dagelijks is er ook een wisselend programma met allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Centraal staat de antieke carrousel waar je eindeloos rondjes in kunt draaien. Verspreid door het museum zijn er horecapleintjes met lekker eten en drinken. Kinderen kunnen knutselen of een mooie glittertattoo halen, in de vuurtenten op het buitenterrein kun je marshmallows roosteren. Het Maliebaanstation is het domein van de verhalenvertellers, zij delen de mooiste kerstverhalen. In het hele museum is rekening gehouden met de 1,5 meter afstand.

Het museum is in de kerstvakantie (inclusief 1 januari) geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Vanwege de vroegere sluitingstijd is het dalurenticket komen te vervallen. Het Spoorwegmuseum heeft een maximumcapaciteit, dus reserveren is noodzakelijk. Dit kan via de website.

Bron & Foto: Spoorwegmuseum

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.