Wild tussen de rails

Advertentie

Culinair genietend in een stoomtrein over de Veluwe! Dat kan in de komende herfstperiode bij de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM), tijdens unieke culinaire stoomtreinritten.

WILDDINER-EXPRESS
Op zondag 29 oktober rijdt de VSM met een bijzondere historische stoomtrein over de Veluwe. Tijdens deze reis over een deel van de Koningslijn tussen Beekbergen en Dieren, genieten de reizigers van een heerlijk wilddiner. Het menu zal worden geserveerd in originele Wagon-Lits restauratierijtuigen die zijn gebouwd in 1927.  In de namiddag staat de stoomtrein gereed langs het perron van het stationnetje van Beekbergen.
Terwijl de deelnemers ontvangen worden, is het keukenpersoneel in de trein al druk doende om het wilddiner voor te bereiden. De stoker en de machinist hebben de stoomlocomotief voorbereid, zodat de nostalgische rit over de schitterende Veluwe kan beginnen.
Als het vertreksein klinkt, start in de luxe restauratierijtuigen het culinaire genieten, terwijl buiten het afwisselende herfstlandschap aan de reiziger voorbijtrekt. Dat is genieten van heerlijke wildgerechten die passen bij de streek, op een wel heel nostalgische manier.
Halverwege de avond is de stoomtrein weer terug in het inmiddels sfeervol verlichte museumstation van de VSM in Beekbergen. Overigens worden er wel streekgebonden geserveerd, maar hopelijk niet van een wild zwijn of een hert dat is aangereden tussen de rails.  De kosten bedragen € 89,00 per persoon.

STAMPPOTTENRIT
Mocht u niet van Wild houden dan is misschien een unieke kans om te genieten van het Veluwse landschap en van heerlijke stamppotten.
Op zondag 5 november rijdt de VSM weer met een bijzondere historische stoomtrein over de Veluwe. Tijdens deze reis over een deel van de Koningslijn tussen Beekbergen en Dieren, geniet de reiziger van een heerlijk samengesteld stamppottenbuffet. Het buffet zal geserveerd worden in originele Wagon-Lits restauratierijtuigen die zijn gebouwd in 1927; Dit is al een unieke ervaring!  Overdag zijn de stoker en de machinist weer druk geweest met het opstoken van de locomotief, en  het keukenpersoneel aan het stampen ne kan het genieten van diverse heerlijke stamppotten beginnen.  Als u halverwege de avond is weer terug komt is museumstation verlicht in zijn glorie te bezichtigen. De kosten bedragen € 49,50 per persoon.
In verband met de capaciteit van de trein is tijdig online reserveren voor deze arrangementen noodzakelijk. Maar dat kan via de online kaartjeswinkel van de VSM