Wij zoeken nieuwe medewerkers!

Advertentie

Ben je schrijver, (leerling) journalist of lezer met een goede pen van schrijven? Lees dan beslist verder.

De website www.treinennieuws.nl is vanaf begin april 2007 ‘in de lucht’. Bijna 250 berichten zijn gepubliceerd. Dagelijks surfen honderden treinliefhebbers langs.
Diverse railvervoerders uit binnen- en buitenland zenden ons hun informatie in de vorm van persberichten toe. Daar wij merken dat treinennieuws.nl in een speciale behoefte voorziet, willen wij in het volgend jaar onze website gaan uitbreiden met achtergrondartikelen en voorzien van foto’s. Met deze wens in ons achterhoofd de vraag: Ben je schrijver, (leerling) journalist of lezer met een goede pen van schrijven? Neem dan eens contact met ons op . Ben je een grote treinenfan? Heb je een kritische kijk op de media? Je weet iets van treinen en je weet hoe je die kennis moet verwoorden? Ga je graag eens op stap en beschik je over de spreekwoordelijke ‘neus voor nieuws’ ? Dan ben jij de geknipte man of vrouw voor Treinennieuws.nl .
Treinennieuws.nl is een nieuwssite over , zoals de titel al zegt, treinen. Aankondigingen, interviews, recensies, opiniestukken ; het komt allemaal aan bod. Als het maar ‘treinen’ uitstraalt. Treinennieuws.nl is het werk van vrijwilligers met een passie voor treinen in het de breedste zin van het woord en gemaakt met journalistieke inzicht.
Meewerken aan treinennieuws is een ideale manier om je schrijfkriebels de vrije loop te laten en journalistieke ervaring op te doen. Bovendien kom je met treinennieuws.nl op plaatsen die het grote publiek nooit ziet. Je krijgt dus de kans om interessante contacten leggen en geregeld boeiende persoonlijkheden te ontmoeten.
Wij maken deze pagina op non-profit basis, dus er wordt niet voor betaald, maar alles wordt in overleg met de redactie en natuurlijk met naamsvermelding geplaatst.
Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te werken aan treinennieuws.nl of heb je vragen? Bel, schrijf of e-mail ons E-mail: redactie@treinennieuws.nl