Wereldpremières op de InnoTrans 2014

Advertentie

Veilig, efficiënt en duurzaam: dat zijn de belangrijkste aspecten van het moderne vervoer per spoor. Van 23 tot 26 september wereldwijde spoorweg presentatie indrukwekkender dan ooit tevoren op de InnoTrans in Berlijn. Dit jaar, voor de eerste keer, 145 voertuigen van alle bekende fabrikanten van de spoorwegindustrie over de gehele wereld zijn te zien op het InnoTrans spooremplacement met een totale lengte van drie en een halve kilometer. En dat is een hele tippel als je als wil bekijken. Enkele voorbeelden: alstom IAlstom, exposeert zijn nieuwste model uit de Citadis reeks trams. Bombardier Monorail 300Bombardier is de weergave van haar nieuwe Innovia Monorail 300 technologie . (Misschien ook wel de NS Loc). Siemens presenteert de nieuwe Desiro City, die zal gaan rijden in Londen. Vossloh is er met het debuut in Berlijn van de lage Citylinkvloer tram Citylink NET. Maar er zijn natuurlijk ook andere producten voor de eerste keer te zien. Volgens de berichten presenteert AnsaldoBreda uit Italië nu een echt model van zijn de high-speed ETR 1000. Hopelijk is die beter dan de Fyra. Deutsche Bahn en Pesa presenteren samen de eerste DB Link op InnoTrans. De raamovereenkomst voor de levering van maximaal 470 Link treinen door Pesa aan Deutsche Bahn werd ondertekend op InnoTrans twee jaar geleden.
Nieuw: Speciaal Smalspoor presentatie
flirt3 IOp het buitenterrein is een nieuw uniek aspect van de InnoTrans. Dit jaar voor het eerst, naast de gebruikelijke tien sporen voor normaalspoor, een smalspoorbreedte baanvak. Acht exposanten, waaronder Solaris en Stadler, Solaris I Railwaygazettepresenteren hun nieuwste treinenwagens. Met de introductie van het smalspoor is de InnoTrans daar nu ook geschikt voor. Dit is dus ook een primeur voor het internationale publiek in Berlijn.
InnoTrans is niet voor niets ’s werelds grootste vakbeurs voor transport technologie die om de twee jaar in Berlijn plaats vindt. Op het laatste InnoTrans presenteerden 2.515 bedrijven uit 49 landen hun spoorwegindustrie innovaties aan 126.110 vakbezoekers, die uit 140 landen. InnoTrans wordt georganiseerd door Messe Berlin GmbH. Dit jaar voor de tiende keer van 23-26 september 2014. Meer op InnoTrans.