Weer 50 Siemens Vectron locomotieven over de toonbank

Advertentie

ELLJa het gaat goed met de Vectron locomotieven van Siemens. De Europese Locomotief Leasing (ELL), een leasing bedrijf van locomotieven voor vracht-en personenvervoer dat haar werkterrein in heel Europa heeft en Siemens kondigden de ondertekening van een contract aan, voor de bestelling van maar liefst 50 Siemens Vectron locomotieven . De eerste locomotieven worden direct na de definitieve bestelling uit voorraad afgeleverd . De extra locomotieven zullen worden geleverd vanaf 2014 tot 2016. Door deze extra nieuwe paradepaardjes van Siemens kan ELL aan de vraag van haar groeiende klantenbestand voldoen.

Katzensteiner , CEO van ELL , zei : ” De moderne en veelzijdige Vectron locomotieven zijn bijzonder geschikt voor de Europese markt en blijken erg populair bij onze huurders te zijn. In het bijzonder, zijn we blij met hun ingebouwde European Train Control System ( ETCS ), die naadloos binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer toelaat..”

Michael Reichle , CEO van de Siemens Locomotieven en componenten Business Unit, zei : ” Deze opdracht toont op een indrukwekkende manier de flexibiliteit van het Vectron platform concept. Het stelt ons in staat om de juiste ontworpen locomotief bieden met grensoverschrijdende capaciteit, voor elke tractie taak op het gebied van elke toepassing.”

De locomieven zijn bestemd voor grensoverschrijdende verkeer in Oostenrijk , Duitsland en Hongarije. De multi- systeem -eenheden kunnen in grensoverschrijdende verkeer worden ingezet , niet alleen in Oostenrijk, Duitsland en Hongarije , maar ook in Polen , de Tsjechische Republiek en de Slowaakse Republiek. Naast het nationale treinbesturingssystemen wordt elke locomotief uitgerust met ETCS . De locomotief wordt geleverd met een maximale uitgangsvermogen van 6400 kW en zijn gebouwd voor een topsnelheid van 160 km per uur.

De locomotief leasing sector in Europa profiteert van zeer de aantrekkende markt waarvan ELL goed van kan profiteren.

ELL wordt geleid door een team van zeer ervaren rail professionals en is gevestigd in Oostenrijk en Duitsland.