We doen ons best

Advertentie

Vandaag 4 april 2016 om 18 uur 52 bestaat Treinennieuws.nl precies 9 jaar. Dit is bericht 1789, er zijn dus in het afgelopen 9 jaar 1788 berichten gepubliceerd. Dit waren bijna allemaal leuke berichten over treinen. Geen vertragingen of ander getwitter over zaken die de treinreiziger soms bezig houdt. Treinennieuws.nl bezoekers zijn lezers die treinen (metro, tram) als hobby hebben, of dit nu Groot- of kleinspoor is. Treinliefhebbers, dat zijn er minimaal 7000 per maand, zelfs dagen van 500 bezoekers per dag, die een of meerdere pagina’s lezen.

We reizen zoveel mogelijk, met de trein naar onze bestemming. Vertragingen zijn nooit leuk maar met meer dan 1 miljoen reizigers en ruim 5000 treinen per dag is er haast geen ontkomen aan. De NS heeft in het verleden vele fouten gemaakt maar onder leiding van de huidige directeur Roger van Boxtel wordt hard gewerkt om de reiziger weer op plaats 1, 2 en 3 te krijgen. De komende jaren worden miljoenen euro’s geïnvesteerd in nieuwe treinen en stations. Dit zijn dingen die wij als reizigers direct bijna letterlijk aan den lijve ondervinden, maar er wordt ook veel onzichtbaar gewerkt en vooral getest. De gele vertrekborden zullen langzaam verminderen, de meeste reizigers hebben toch een smartphone met de NS-app erop. Ook de huidige dynamische schermen met vertrekinformatie volstaan prima. Voor wie daar behoefte aan heeft, staan de oude traditionele gele NS borden nog steeds op de perrons. vertrekbordenMaar wat denkt u van de grote reclameschermen, die kan de NS voorlopig alleen in noodgevallen en storingen inzetten. Ja, de digitale methoden zijn bijna eindeloos, maar alles heeft zijn tijd nodig om uit te proberen en  te testen. Al bleek dat reizigers, bij storingen aan de infoborden, zicht overigens prima konden redden met de reisplanner app op de telefoon. Wanneer dit niet lukte voldeden de servicemedewerkers en de gele vertrekstaten ook goed. Wel is het jammer dat de grote reclameschermen alleen op de grote stations aanwezig zijn.

Al deze veranderingen en verbeteringen kosten geld, soms heel veel geld. Zelfs deze hobbytreinensite kost geld, maar elke hobby kost nu eenmaal geld. Toch zouden wij van treinennieuws.nl meer naar buiten willen treden, bijvoorbeeld op beurzen met een stand om onze site nog meer bekendheid te geven. Treinennieuws.nl zoekt daarom een sponsors die met ons wil mee “reizen” en we kunnen veel terug geven. Wij kunnen banners en artikelen plaatsen op onze drie sites, promotie maken op beurzen doormiddel van folders enz..

Misschien is er een firma, die met ons en door ons reclame wil maken. Mail ons dan (direct) of neem contact op via ons formulier. Mogelijk kunnen wij samen deze reis maken!