Wat is nieuw op de Europese spoorwegen ’12?

Advertentie

De spoorwegen in Europa zijn voortdurend in beweging. Lijnen worden geopend, denk aan de tweede Maasvlakte en de Hanzelijn. Maar er worden ook lijnen gesloten, nieuwe maatschappijen gaan, met meer service op bestaande trajecten diensten verzorgen. Europese Spoorwegen ’12 biedt een up-date overzicht. Een ervaren en objectieve redactie heeft een analyse gemaakt van de spoorwegen in Europa en bracht alle belangrijke feiten en cijfers. Deze schat aan gegevens met een hoge kwaliteitsstandaard is uniek in zijn nieuwste 6e geheel herziende en geactualiseerde editie, vindt u:Europa. Voor elk land de informatie over de ontwikkeling de spoorweg in het land, de huidige stand van de spoorwegmarkt, de marktstructuur en regelgevende instanties aan te pakken – Overzichtskaart route naar de landen.  Bij dit vakboekwerk, zit ook als in aanvulling cd-rom. Die gedetailleerde lijsten bevat van de plaatselijke spoorwegmaatschappijen. Voor die Europese boekwerk, dat is samengesteld door Karl Arne Richter betaald u de prijs van € 128,–

►Inleiding hoofdstuk aan elk land met informatie over de ontwikkeling van de spoorwegen in het land, de huidige status van de spoorwegmarkt, de marktstructuur in de personen-en goederenvervoer, alsmede adressen aan toezichthouders.
► overzicht routekaarten van de Europese landen
► Gloednieuwe: routekaarten en organogrammen van geselecteerde bedrijven
In aantallen betekent dit:
► 29 landen
► 1121 bedrijven met alle gegevens aan de aandeelhouders, het management, geschiedenis en trajecten
► Een passagier index
► Meer dan 13.500 locomotieven van particuliere spoorwegmaatschappijen en de fabrikant gegevens (alleen op de CD-ROM)
Naast het afgedrukte gedeelte is bij het boek een CD-ROM in gesloten. Deze cd-rom bevat de inhoud van het boek, alsmede gedetailleerde lijsten van prive-wagens of gemeentelijke spoorwegmaatschappijen als PDF en biedt een opzoekveld voor trefwoorden, mensen en verkeer.  Deze schat aan gegevens met een hoge standaard van kwaliteit is uniek in Europa en biedt alle belanghebbenden in de spoorwegmarkt een snelle, uitgebreide en actuele overzicht.

Specificaties:
Prijs: € 128, –
(Exclusief verzendkosten)
ISBN: 978-3-7771-0437-9
Formaat 148 x 215 mm
Omvang: 964 pagina’s, inclusief cd-rom
Binding: Hardcover
Verschenen in september 2012
Taal: Duits
Uitgever: DVV Media Group GmbH – Eurailpress Nordkanalstr. 36 – 20097 Hamburg
Contact voor bestellingen:
Tel: +49 (0) 40/237 14-440
Fax: +49 (0) 40/237 14-450
E-mail: buch@dvvmedia.com
Homepage: www.eurailpress.de / eb