VOORDELIG naar RAIL 2015 in Houten

Advertentie

rail 2015 treinNaar RAIL willen we allemaal, een dagje treintjes kijken, maar hoe houd je zo’n dag binnen je begroting? Nou dat kan bij voorbeeld met een voordelig treinkaartje en een railrunnerkaartje voor je kinderen. Kruidvat verkoopt weer goedkope treinkaartjes! Voor 13,99 euro krijg je een dagkaart tweede klas, te gebruiken op een zaterdag of zondag De treinkaartjes zijn online te koop: Kruidvat treinkaartje online of in de winkels. Met de dagkaart kun je één zaterdag of zondag onbeperkt naar RAIL reizen. Voor kortingsbon RAIL 2015 zie onderaan de link.

Al jaren staat een bezoek aan RAIL borg voor een dag Modelspoor plezier. Hier kan je volop verenigingen aan het werk zien met modulebanen. Overal wordt gedemonstreerd en geven enthousiaste bouwers toelichting over hun baan. Zij vinden het leuk als je vragen stelt. Niet voor niets hebben zij soms vele jaren gebouwd, zij vinden in jouw belangstelling een waardering voor hun werk. De kenners van RAIL noemen dit de RAIL-SFEER. Een dagje je hobby beleven. Als bezoeker en maar ook als exposant.

Er zijn op RAIL ook diverse banen die soms niet helemaal zijn afgebouwd. Dat is, om iedereen te laten zien hoe je een baan op kan bouwen. Van eenvoudig tot uiterst technisch. Hoe is de baan beveiligd, hoe bouw je de baan slim op, hoe doe je dat? Op RAIL gaan de handen uit de mouwen, hier kan je zien hoe decoders worden ingebouwd, hoe de software wordt toegepast. Aan mooie banen verder geen gebrek.

rail 2015 2
Dit is overigens een foto van Schrottplatz, een prachtig afgewerkte baan in Spoor I te vinden in Hal 1.

RAIL, is ook een speciaalzaak van dik 5000 m². Voor speciaalzaken met een beetje assortiment en voorraad moet je steeds verder rijden. Die winkels waar ze wat weten en van alles hebben. RAIL is zo’n speciaalzaak met een oppervlakte van enkele duizenden meters vloeroppervlakte waar de treinen bovendien op een vijftigtal banen rondrijden. In Houten, met een assortiment in alle denkbare schalen, van de grootste tot de kleinste met een schaal van 1:450, prijzen, onderdelen, gereedschappen, scenery, toebehoren… RAIL 2015

Rail-2015-576x1024

 

Klik snel op de link voor een kortingsbon.

En kom naar RAIL op 20 – 22 februari 2015

Expo Houten Meidoornkade 24 – 3992 AE Houten

http://www.rail.nl/