Voor slechts 15 euro met de Thalys naar België

Advertentie

Een reis naar België met uw gezin is dit voorjaar kinderspel. Ouders betalen hetzelfde tarief als hun kind, 15 euro. Zo kunnen families gezamenlijk de Belgische steden, zoals Brussel met de Paas gaan ontdekken.
Van 2 april tot 14 mei biedt Thalys gezinnen de mogelijkheid om naar België te reizen tegen een zeer lage prijs. In de Belgische steden vallen namelijk heel wat leuke adresjes en activiteiten te ontdekken voor gezinnen, zoals naar de top klimmen van het Atomium in Brussel of de grote (en kleine) dieren bewonderen in de Zoo van Antwerpen. Ook een bezoekje aan Mini Europe behoort tot de mogelijkheden.

Met Pasen lekker een steden tripje maken. De trein pakken voor 15 euro, of je nu jong en oud bent. De Thalys hoopt dankzij deze uitzonderlijke promotie dit voorjaar veel kids te zien in de mooie rode hogesnelheidstrein treinen, zodat de kinderen kunnen laten genieten van vele culturen in Europa. Snel bestellen de aktie loopt tot 31 maart. Reisdata moeten wel liggen tussen 2 april tot 14 mei. Let op de tariefvoorwaarden: tickets worden niet omgeruild of terugbetaald en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, moet elke volwassene met een kind reizen dat in het bezit is van een ticket tegen het KID-tarief.
Verkoopvoorwaarden: onlineverkoop op thalys.com, via de Thalys-app, in alle vertrouwde Thalys-verkooppunten zoals NS Internationaal.