VodafoneZiggo de auto uit de trein in

Advertentie

Bij VodafoneZiggo krijgen alle 7500 werknemers een NS-Business Card voor het Openbaar Vervoer. Als je buren wordt van de NS, dan is het haast onmogelijk om met je auto naar kantoor komen. De hoofdkantoren van Ziggo en Vodafone worden per 1 oktober samen gevoegd. Het bedrijf zal zich dan vestigen in een kantoorpand in Hoog Catharijne, pal naast het mooie station Utrecht Centraal. Een woordvoerder van NS zegt: “Een verhuizing vaker wordt aangegrepen om over te stappen naar de NS-Business Card.” Minimaal 500 auto’s die Ziggo en Vodafone nu nog least, gaan de deur uit. Met de OV-kaarten is de telefoonmaatschappij niet goedkoper uit, maar zeker wel milieu vriendelijker. Zij worden in één klap tot de top-10 grootste OV-kaart-klanten van NS.
Natuurlijk is er al weer een klager op de site van Treinreiziger: BiggerNub schreef: Zijn er voor die 7500 nieuwe gebruikers ook extra langere treinen gemaakt?
Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef: Ik neem niet aan dat 7500 personen die een ov-kaart krijgen, ze hem allemaal dagelijks gaan gebruiken. En daarnaast reizen ze van verschillende stations, op verschillende stations en ook deels naar verschillende stations. Het is dus vermoed ik niet zo dat in één trein nu 100 man meer reizen. Bron en foto: Treinreiger.nl