VIRM 2-3 rijklaar (Foto’s)

Advertentie

De onthulling van de nieuwe gemodernisserde Virm 2-3
Directeur NS Treinmodernisering Hans Seegers aan het woord
Zo kwam de nieuwe VIRM binnen rijden

Op deze zonnige dag in juni was het feest bij de NS. Op een goed georganiseerde persconferentie, tijdens de hopelijk laatste Coranadagen, presenteerde de NS haar nieuwe VIRM 2-3 Trein.
Na de diverse lovende woorden, liet Marjan Rintel het doek zakken, zodat de aanwezige perslieden de nieuwe trein konden bekijken. Gelijktijdig reed de trein de hal binnen. Deze trein is volgens alle veiligheidseisen gemoderniseerd door NS Treinmodernisering in Haarlem, volgends de directeur Hans Seegers. De nieuwe virm 2-3 gaat maandag zijn eerst ritten in Nederland maken.
Alles is bekeken en besproken, zoals materiaal, stoelen en indeling van de passagiersgedeelte. Ook werd er speciale verf gebruikt aan de binnen en buitenzijde van de trein. Deze verf is speciaal gebruikt om graffiti tegen te gaan en makkelijk te verwijderen.

Foto’s: Treinennieuws.nl

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

speciaal ontworpen voor de VIRM

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

De Award die NS Treinmodernisering ontving
De nieuwe VIRM heeft een mooi design

 

mooi ontworpen kleding hangers

1 Comment

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.