Via de Smartphone met de trein

Advertentie

Alles wordt digitaal, in het bijzonder onze aankopen, zoals treinkaartjes en vakantie bestemmingen. Voor de loketten op de stations, als die tenminste nog een loket hebben, staan vaak lange rijen, meestal buitenlandse, wachtenden toeristen. Dus digitaal bestellen is ons alternatief. Onze zustersites 123treinkaartjes en ilovestedentrips.nl zijn daar ook een goed voorbeeld van en helpen u met bestellen van treinkaartjes, huurauto’s tot en met het boeken van een hotelkamer. Wil je goedkoop een dagje met de trein kijk dan of er een goedkope actie is en bestel dan via 123treinkaartjes je plaatsbewijzen.

Digitaal heeft ook zo zijn voordelen. Dit betekende dat de redactie gewoon een weekje op vakantie kon gaan en up-to-date bleef met behulp van socialmedia. Via de Facebookpagina en Twitter konden we laten zien waar wij ons bevonden. Mocht er een lezer zijn die noch niet “social” is gegaan, geen paniek, binnenkort zullen er zeker foto’s op onze website treinennieuws.nl verschijnen.

I Love Stedentrips

Goedkope stedentrips vind je op iLoveStedentrips.nlTreinliefhebbers gaan graag met de trein naar een stad waar je bijvoorbeeld de historie van treinen, metro’s en trams kan zien. Al deze informatie over goedkope stedentrips, maar ook hoe je er kan komen, kun je binnenkort vinden op: ILoveStedentrips.nl. Deze site vertelt je, voor zover je dat nog niet weet, welke trein(en) er naar toe gaan. Is het meer dan 700 km reizen dan is het vliegtuig toch misschien een uitkomst om bijvoorbeeld in Barcelona te komen, al kan je er natuurlijk ook met een HSL trein komen. Wat denk je van Rome om eens het station van Vaticaanstad te bekijken?