Vanwege succes verlengd

Advertentie

Wintertrein EETC
Wintertrein EETC

Vanwege succes verlengd het treinpaviljoen Trein & Vakantie, vakantiebeurs 2015.  Alle treinreizen in één paviljoen én een heuse Railoscoop. Echter onze  NS-Internationaal schittert jammer genoeg, door niet aanwezig te zijn.

Na het succes van 2014 is het paviljoen Trein & Vakantie voor de tweede keer op de Vakantiebeurs aanwezig (13 – 18 januari 2015) in hal 9,  met meer ruimte en meer informatie en beleving voor de bezoekers. Trein & Vakantie presenteert het complete aanbod van treinreizen in Nederland, Europa en andere werelddelen: treintickets naar 85.000 bestemmingen, treinrondreizen door de Alpen, complete stedentrips, wintersporttreinen, 300 km/uur hogesnelheidstreinen,  binnenlandse treinuitstapjes, autoslaaptreinen,  én treinen die een bijzondere belevenis zijn, zoals de Transsiberië Express.

In het treinpaviljoen zijn stands van AutoSlaap Trein, DB Bahn, Eurostar, Interrail, Thalys, Treinreiswinkel, Weekendjeweg.nl,  Zwitserland Toerisme, Swiss Travel System en Rhätische Bahn. Alle deelnemende stands bruisen van activiteiten om de 1001 treinreismogelijkheden te laten zien, er wordt informatie verstrekt en ook zijn er diverse prijzen te winnen. Onze NS Internationaal schittert jammer genoeg, door niet aanwezig te zijn op deze treinenstand.

rik 2
Foto: Rik Vermeylen

Hét treinenland bij uitstek, Zwitserland, neemt deel aan het paviljoen vertegenwoordigd door Zwitserland Toerisme, het Swiss Travel System en de Rhätische Bahn. Op een grote video wall zijn de prachtige beelden van panoramatreinen te zien. Veel bezoekers waren vorig jaar gefascineerd door de modelspoorbaan van de Rhätische Bahn. Daarom is deze ook nu weer aanwezig en dit jaar rijdt de (mini)Glacier Express door de kloof van Chlus.  Nieuw in 2015 is een heuse Railoscoop, een filmruimte waar de hele dag originele Railaway films getoond worden, er is voor de bezoekers een afwisselend en informatief programma samengesteld.