Vakantiebeurs 2017 over treinen bijna niets

Advertentie

rhb vak2 s
De enige echte treinenstand

Er is voor treinliefhebbers weinig op de Vakantiebeurs te beleven dit jaar. Geen treinenpaviljoen zoals voorgaande jaren. Natuurlijk waren de twee bedrijven die een passie voor treinreizen hebben actief aanwezig. Incento had een stelling op de Canadastand met folders over de treinen in Amerika en Canada. Treinreiswinkel was natuurlijk weer aanwezig om alle mogelijke informatie te geven over de mooiste treinritten, van luxetreinreizen tot aan kleine treinritjes. RhBlandwasserviaduktOp deze stand (Hal 10) ook info over Zwitserland en de langzaamste sneltrein van Zwitserland de RhB, de spoorwegmaatschappij uit het oosten van dit Alpenland, om passagiers in een van hun prachtige treintrajecten te krijgen. In het bijzonder in de Bernina Express die bekend staat als Unesco erfgoed. Als je echt plannen hebt om de wereld uit een treinraam als film aan je voorbij te laten gaan, kan je hier alles vragen. Nee, treinreizigers behoeven niet echt naar de Vakantiebeurs te gaan, al is de beurs wel een gezellig als uitje.
Voor de doe-het-zelvers is er de Treinenreiswinkel gids met ruim 150 pagina plezier op de rails in heel de wereld., al is de Treinreiswinkel gids niet voor de do-it-selvers bedoeld die op verschillende websites zelf willen boeken, maar voor wie zelf via de Treinreiswinkel een reis wil samen stellen of een geheel verzorgde reis zoekt, Een nieuwe manier, die afgelopen jaar het levenslicht zag is: HappyRail, de treintickets online bestelservice. Je kan bij Happy Rail treintickets net zo makkelijk boeken als vliegtickets. Er zijn meer dan 35.000 bestemmingen en dit is nog maar het begin, volgens Lasse Brall de ontwikkelaar van de site. Aan alles is gedacht, zoals alle treinpassen, o.a. Interrail en de Japan Rail Pass! De site is nog echt in ontwikkeling, maar heb je vragen Treinreiswinkel kan je ook gewoon bellen, geen 900 nummer.
incento1De geheel verzorgde treinreizen van Incento door Canada en de USA, vind je uitgebreid in de prachtige brochures van deze firma, die ook alleen maar mensen in dienst heeft die een passie voor treinen hebben en er uren over kunnen vertellen hoe mooi deze zijn. En zij kunnen het weten, want meestal vertellen zij uit eigen ervaring. Op de Vakantiebeurs bij de Amerika/Canada stand. ( Hal3)