Vakantiebeurs 2014

Advertentie

Nieuwste Treinkaart Europa inspiratiebron Trein & Vakantie
De actuele Treinkaart van Europa op groot formaat is een aandachtstrekker in het nieuwe paviljoen Trein & Vakantie op de Vakantiebeurs 2014 van 15 t/m 19 januari in Jaarbeurs Utrecht. Het bloed van echte reizigers begint meteen te kriebelen bij het bekijken van de spoorlijnen in 30 Europese landen met geanimeerde stadsplattegronden, toeristische treinroutes, hogesnelheidslijnen en de nieuwste verbindingen, zoals de nieuwe rechtstreekse TGV van Parijs naar Barcelona. Maar ook oneindig treinen door Europa, door onmetelijke woestijnen en steppen van Rusland. De geur van het Zwarte Woud. Fasineerde vergezichten of langs ravijnen in Zwitserland.

rik 2
De foto is genomen op 20 augustus 2013 van op het uitzichtpunt van het Landwasserviaduct. Bij het nemen van de foto stond ik met mijn rug naar het Landwasserviaduct en daarna heb ik me omgedraaid. Doortocht van de Glacier Express rond 16 uur 15. Zwitserland, tussen Tiefencastel en Filisur. Albula spoorlijn. Foto: Rik Vermeylen

Vakantieseizoen 2014 belooft weer een mooi jaar te worden, zo ook op de Vakantiebeurs. Met niet alleen een nieuwe uitstraling, maar ook op de beurs zelf nog meer inspiratie voor jouw ideale vakantie. Op de Vakantiebeurs draait het om ervaren en beleven. Hier begint je vakantie eigenlijk al. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen. Ideaal is dat je rechtstreeks met de aanbieders praat die zelf hun bestemmingen hebben ervaren. Zo krijg je direct een goede indruk. Ontdek jouw wereld op de Vakantiebeurs! Met honderden bekende en onbekende bestemmingen, fotografie workshops en speciale beursaanbiedingen. Kortom, de Vakantiebeurs is voor iedere vakantieganger het begin van een onvergetelijke vakantie. Wil je meer ideeen opdoen voor een leuk treinuitje in Nederland? Ga dan naar de stand van de Spoordeelwinkel op de Vakantiebeurs, in het Trein & Vakantiepaviljoen in hal 9.
Reis met ‘Vakantiebeurs Express’ op zaterdag 18 januari van Zwolle via Amersfoort naar Utrecht. De trein vertrekt om 08.58 uur en 09.28 uur vanuit Zwolle. Onderweg krijgen de reizigers alle denkbare informatie over de Vakantiebeurs en kunnen zij genieten van live muziek; Caribische band en een Duitse accordeonist. Internationale vakantie experts, zoals traditioneel uitgedoste Maori’s, Indianen of Eskimo’s, staan de reizigers met raad en daad ter zijde, geven geheime tips en persoonlijk advies voor een onvergetelijke vakantie. Op de Vakantiebeurs is er het Trein & Vakantie Paviljoen. Alle mogelijkheden staan overzichtelijk bij elkaar: van spoordeelwinkel tot Trans Siberië Express. Exposanten zoals Treinreiswinkel, Weekendjeweg.nl, AutoSlaap Trein, NS Spoordeelwinkel, NS Hispeed, Thalys, Eurostar en DB Bahn met ICE International, DB AutoZug en City Night Line kunnen je voorlichten over mogelijkheden voor een mooie treinreis deze zomer.
Dagelijks kans op gratis treintickets
Beursbezoekers kunnen op de treinkaart reisplannen uitstippelen en daarmee dagelijks kans maken op gratis treintickets. In fantasie reizen vakantiegangers van Schotland naar Slovenië en van de Noordkaap naar Zuid-Spanje. In hoge snelheid per Thalys naar de Eiffeltoren, met Eurostar naar de Big Ben en per ICE International naar de Dom. Of ze kiezen voor een route kiezen met spectaculair uitzicht, zoals de Flåm-spoorweg langs de Noorse fjorden en de Bernina Express door de Zwitserse Alpen.