Op stedentrip met TUI nachttreinen

Advertentie

Op stedentripi met TUI nachttreinen

Langzaam aan zien steeds meer reisorganisaties brood in reizen met de trein. Gisteren werd bekend reisorganisatie TUI vanaf deze maand nachttreinen gaat aanbieden naar zes steden in Europa.

TUI is al langer bezig om reizen duurzamer te maken. In 2019 kondigde de touroperator als één van de eerste al aan om geen vliegreizen meer te verkopen naar Parijs en op korte afstanden gebruik te maken van minder vervuilende mogelijkheden.

Bestemmingen

TUI Nachttreinen naar VenetiëNa een eerste aanzet zijn nu meer bestemmingen aan de beurt voor een duurzamere optie met de trein. TUI zal vanaf eind van deze maand nachttreinen gaan inzetten naar enkele leuke Citytrip steden. Of dit aanbod komende maanden verder zal groeien is op dit moment nog onbekend maar vanaf deze maand kan je met de TUI Nachttreinen in ieder geval naar de volgende bestemmingen.

  • Kopenhagen
  • Wenen
  • Praag
  • Venetië
  • Florence
  • Milaan

De website van TUI zal op 11 mei beschikbaar komen en kan je de 5-daagse stedentrips reserveren. Klik hier voor TUI stedentrips met trein.

Station Sant Lucia in Venetië

Nachttreinen

TUI zal de plaatsen reserveren bij GreenCityTrip wat dochter is van Flywise. Deze laatste is een aanbieder van budgetvakanties voor stedentrips met de trein. De nachttreinen zullen vertrekken tussen 16:30 en 20:00 uur vanuit Amsterdam CS en Utrecht CS en komen de volgende ochtend aan op bestemming tussen 8:00 en 11:00 uur.

De stedentrips duren vijf dagen (vier nachten) waarbij je de eerste en de laatste nacht zal overnachten in de nachttrein. Met deze planning kom je dus heerlijk na een werkdag vertrekken om de volgende dag ontspannen aan te komen op je bestemming.

Links

Foto: I Love Stedentrips

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.