Treinreizen Rusland

Advertentie

Net als  Zwitserland, Zweden, Canada en Amerika is Rusland met haar Spoorwegen ook een droom van iedere treinliefhebber, de Trans-Siberie Express is zo’n droom. Deze bijzondere treinreis is het langste aaneengesloten treintraject ter wereld en doorkruist 7 tijdzones, een heel bijzondere ervaring. Misschien is dit iets om te koppelen aan het sport evenement van 2012, het Europees Kampioenschap voetbal.

De mooie treinen staan klaar

De beroemdste route ter wereld is 9.288 kilometer lang, verbindt Moskou met Vladivostok aan de Japanse Zee en doorkruist daarbij Europees- en het Aziatisch-Rusland. De reizen worden allemaal afgelegd door de bijzonder comfortabele Trans-Siberian Express. Wat is er nu mooier, dan heerlijk in het pluche te zitten en een prachtig landschap aan je voorbij te laten trekken.

Trans-Sputnik Nederland is de absolute budget specialist voor treinreizen in Rusland. U vindt alle informatie omtrent de beroemde treinreis met de Rossiya Expres , inclusief vertrekdata, prijzen, excursie- en overstapmogelijkheden, varianten op de reis en algemene/praktisch informatie op de website van Trans-Sputnik Nederland. Het lijkt ons verstandig om niet zelf deze reis te gaan boeken via een of andere website want er reizen al snel vele vragen. Stuur liever een e-mail of bel 070-388 27 57 en u krijgt alle informatie voor de reis van uw leven.

Trans Mongolië Express, ’s werelds langste spoorlijn, voert je over bijna 7.622 kilometer van Moskou, dwars door Rusland via Irrkoetsk en Mongolië naar de Chinese hoofdstad Beijing. Wat is mooier dan reizen over een deel van deze illustere lijn? Een avontuurlijke reis langs eeuwenoude bezienswaardigheden, uiteenlopende landschappen en interessante culturen. Natuurlijk kunt u in plaats van dromen, ook direct prachtige treinreizen boeken. Trans-Sputnik Nederland is de Trans Siberië reisspecialist en bekende expert voor alle treinkaartjes in Rusland.

De Trans Mantsjoerije Express heeft Beijing als eindpunt en rijdt, in tegenstelling tot de Trans Mongolie Express, om Mongolië heen, dwars door Mantsjoerije. Het traject is met 8.961 kilometer bijna even lang als dat van de Trans Siberië Express. Benieuwd naar de treinticket prijzen in 2012 voor treinreizen in Rusland, raadpleeg eens Trans-Sputnik Nederland en laat alle trajecten eens de revue passeren.

Trans-Sputnik Nederland is gevolmachtigde van de Russische Spoorwegen sinds 1994 en dé treintickets specialist voor de Trans-Siberië Express treinreizen. Een team van professionals heeft grote ervaring met deze treinreizen. Voor een offerte van wereldreis van uw leven inclusief Transsiberië Express neem contact met op voor Trans-Sputnik Nederland treintickets voor budget treinreizigers.

Klik hier voor de website van Trans-Sputnik.

Treinen hebben goede en schone sanitair