Treinreizen in Europa

Advertentie

Nu Schiphol overvol is denken velen om deze zomer een treinvakantie te nemen. Een onvergetelijke treinvakantie binnen de Europese grenzen plannen? Treinreizen in Europa van Lonely Planet neemt je via grote knooppunten als Parijs en Milaan mee naar hippe Scandinavische steden tot de zonnige kusten van Spanje en Italië. Het boek boordevol inspirerende foto’s, tips en adviezen verschijnt 16 augustus bij uitgeverij Spectrum.

Spoorkaarten

Gedetailleerde spoorkaarten maken het plannen van een reis eenvoudig. Naast de praktische tips over hoe je zo snel mogelijk van A naar B reist, komen ook de meest schilderachtige treinroutes over de mooiste spoorlijnen van Europa aan bod. Het boek staat vol met tips over wanneer je waar het beste kunt overnachten, wat je zeker wil weten over de steden, treinreizen met kinderen of huisdieren en het kopen van tickets. Kortom: alles wat je wil weten voor het plannen van een ontspannen treinvakantie.

Auteur : Lonely Planet

Omvang : 262 pagina’s

Uitvoering : gebonden

ISBN : 9789000383337

PRIJS : € 26,99

Di mooie boek zal u zeker helpen de juiste beslissing te nemen nu reeds te bestellen bij Bol.com.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.