Treinreizen en Railoscoop op Vakantiebeurs 2015

Advertentie

vaknatiebeurs treinNa het succes van vorig jaar, is ook dit jaar weer het paviljoen Trein & Vakantie aanwezig op de Vakantiebeurs. Het was even zoeken, maar  in hal 9 was het een gezellige sfeer.  Trein & Vakantie presenteert het complete aanbod van treinreizen in Nederland (de NS schitterde door afwezigheid), Europa en andere werelddelen. Treinrondreizen door de Alpen, complete stedentrips, wintersporttreinen, 300 km/uur hogesnelheidstreinen. Natuurlijk ook de autoslaaptreinen naar het zuiden en treinen die een bijzondere belevenis zijn, zoals de Transsiberië Express.

U kunt nog naar de Vakantiebeurs  tot en met zondag 18 januari 2015. In het Treinpaviljoen zijn stands van AutoSlaap Trein, DB Bahn, Eurostar, Interrail, Thalys, Treinreiswinkel met hun nieuwe treinreizenboek van 175 pagina’s treinplezier, Weekendjeweg.nl, Zwitserland Toerisme, grand tourSwiss Travel System en Rhätische Bahn. In Zwitserland kunt u nu een Grand Train Tour maken, een aaneenschakeling van de mooiste panoramaroutes door Zwitserland. deze kunnen het hele jaar door  afgelegd worden  trein, bus en boot. Voor treinreizen met NS Internationaal ben je aangewezen op de website van NS International

Het treinenland bij uitstek in Europa is natuurlijk, Zwitserland. De Zwitsers nemen deel aan het paviljoen die vertegenwoordigd zijn door Zwitserland Toerisme, het Swiss Travel System en de Rhätische Bahn. Op een grote video wall zijn de prachtige beelden van  o.a van de EO Railaway panoramatreinen te zien..