Treinontmoeting

Advertentie

Dagelijks zorgen 1,1 miljoen treinreizigers ervoor dat er een omgeving bestaat boordevol potentiële sociale interactie. Maar het gebeurt niet. Men is teveel met haar eigen ding bezig. Dat is precies waar Treinontmoeting.nl verandering in wil brengen. Het doel is de trein tot een bruisend sociale plek te maken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar leuke vriendschappen ontstaan.

Hoe werkt het?
Wanneer een treinreiziger zin heeft in een ontmoeting heeft hij 2 opties: Ervoor zorgen dat hij gevonden wordt en zoeken. Een treinreiziger maakt kenbaar dat hij in is voor een ontmoeting door een tweet (een bericht op Twitter) te sturen met daarin de tekst “#treinontmoeting 8024”. Dat nummer is het treinstelnummer waarin hij zit en is te vinden in de coupé’s. In plaats van een treinstelnummer kan men ook de stationsnaam gebruiken.
Een gelijkgestemde treinreiziger zoeken werkt bijna hetzelfde: gewoon zoeken op “#treinontmoeting 8024”. Wanneer twee treinreizigers elkaar op deze manier vinden kunnen ze de ontmoeting aangaan.

Voor wie?
Zoals het initiatief is ontstaan is het bedoeld voor de twitterende treinreiziger. Het uiteindelijke doel is om elke treinreiziger te bereiken die in is voor leuke ontmoetingen. Twitter is daarbij zeker niet noodzakelijk.

Help jij mee om van de trein een plek te maken waar je leuke mensen kunt ontmoeten?
Kijk voor meer informatie op: treinontmoeting.nl

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.