Treinennieuws op het goede spoor?

Advertentie

Het jaar 2009 ligt alweer bijna achter ons. Over een paar dagen is het Kerst en Oudejaarsavond, het nieuwe jaar staat voor de deur. Lekker vrij voor hele grote groep lezers van onze site. De avonden zijn lang en de Kerstverlichting komt goed uit. Tijd om stil te staan bij wat er allemaal is gebeurd in het afgelopen jaar. Een tijd van bezinning, ook voor de redactie van Treinennieuws.nl. Wij hebben al heel veel leuke, mooie en soms exclusieve berichten kunnen plaatsen, natuurlijk niet zonder de medewerking van de spoorfabrikanten die ons constant van persberichten voorzien. Enkele andere sites nemen onze berichten over, wat wij als een eer beschouwen. Rubrieken zoals boeken – en tijdschriften nieuws wordt door u gewaardeerd.

Wij zijn nu bezig om een agenda voor 2010 samen te stellen van de spoorevenementen waar weer velen op af zullen gaan. Vanaf begin volgend jaar willen wij ook reisverhalen met foto’s van reizigers met de trein gaan publiceren. Het aantal bezoekers per dag aan onze site neemt toe en de terugkerende zijn natuurlijk trouwe lezers die onze nieuwtjes waarderen..Dit laatste is eigenlijk het leukste voor ons, maar gelijktijdig ook het enige wat wij van u constateren.

Daarom de vraag: Laat eens iets meer van u horen via de onderstaande enquête.

Voor nu wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

[poll id=”1″]

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.