Treinen steeds populairder

Advertentie

Voor de twaalfde achtereenvolgende maand ziet Thalys het aantal reizigers groeien. Sinds het begin van het jaar vervoerde Thalys in totaal 7,5% meer reizigers. In termen van omzet, die in het bijzonder werd ondersteund door een succesvolle Nederlandse route.
Met de introductie van de nieuwe tarieven afgelopen september ziet Thalys de toekomst rooskleurig tegemoet. De nieuwe tarieven spelen in op behoeften van vrijetijdsklanten die enerzijds gericht is op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en anderzijds op zakenreizigers die op zoek zijn naar waarde, frequentie en keuze. Ook bij de Thalys bereikte onlangs het belangrijke doel van 37% minder CO2-uitstoot.
“We zetten onze inspanningen verder voort voor een samenleving die zowel koolstofvrij als mobieler, meer open staat voor andere culturen en meer dynamisch is in termen van economische uitwisselingen. Alle doelstellingen zijn met elkaar verweven. Op die manier zullen we meerwaarde creëren, zowel op menselijk, economisch en milieuvriendelijk vlak”, aldus Agnès Ogier, CEO van Thalys. Tekeningen: Thalys