Treinen over de grens

Advertentie

Met het OV naar het buitenland? Tips en informatie ze staan allemaal in De Reiziger van deze maand. Op vakantie naar het buitenland met openbaar vervoer is aangenaam, avontuurlijk, interessant en minder milieubelastend. Een goede voorbereiding loont de moeite.

Daarom publiceert Rover ieder jaar een speciale editie van het blad De Reiziger boordevol reisinformatie voor de grensoverschrijdende OV-reizigers. Editie 2012 is nu verschenen en bij Rover-leden op de deurmat gevallen. Vanwege de populariteit van de speciale editie is deze ook te bestellen door reizigers die niet lid zijn van Rover.
Deze editie van De Reiziger bevat een uitneembaar katern vol grensoverschrijdende reisinformatie. Met per land of groep van landen de belangrijkste reismogelijkheden, voorbeelden van tarieven, praktische informatie en tips.
Daarnaast bevat deze editie van De Reiziger een onder meer een interview met de nieuwe secretaris-generaal van de Union Internationale des Transports Publics (UITP) Alain Flaush, wandelroutes binnen de Duitse deelstaat Thüringen en aandacht voor de nieuwe website van 9292.
Rover-leden met een abonnement op De Reiziger ontvangen het blad thuis, niet-leden (of leden zonder blad) kunnen deze editie bij Rover bestellen voor 6 euro inclusief verzendkosten. Interesse? Maak 6 euro over op rekening 5939600 t.n.v. Rover – Postbus 2132 – 3800 Amersfoort. Vermeld daarbij ‘bestelling DR12-2’ en uw adresgegevens, dan stuurt Rover u deze uitgave van De Reiziger zo spoedig mogelijk toe.