Trams 2022 en Spoorwegen 2022 – Mooi voor onder de boom!

Advertentie

Trams 2022 en Spoorwegen 2022 – Mooi voor onder de boom!

Twee boeken waar iedere trein- en tramliefhebber aan het einde van het jaar op zit te wachten en naar uitkijkt, zijn natuurlijk de Jaarboeken van Uitgevrij Alk. Volgens ons een must! Nu we zo min mogelijk met de trein en tram kunnen reizen zal het stormlopen op deze uitgaves. Deze twee jaarboeken vertellen alles over treinen en trams. Ook in deze nieuwe editie Trams staat het, 288 pagina’s dikke boek, weer boordevol nieuws over de ontwikkelingen in Europa van het afgelopen jaar. Geïllustreerd met ruim 275 foto’s.

Per land worden de steden behandeld waar het tramnet is gewijzigd en uitgebreid. Stad voor stad worden de nieuwtjes besproken en met prachtige foto’s ook laten zien. Alle belangrijke ontwikkelingen op tramweggebied binnen Europa worden vermeld. Met een speciaal hoofdstuk over 65 jaar Düwag-trams.

Prijs: € 22,50

Een overzichtelijk gegeven van de treinen en trams in Europa. Alles per land en stad en zoals gebruikelijk in kleur, de treineneditie heeft meer dan 750 foto’s. Dus wees er als de kippen bij en bestel nu alvast deze twee mooie uitgaves bij Bol.com, dan ben je verzekerd van een exemplaar, want OP is OP. Een prachtig cadeau voor onder de kerstboom.

Op de Modelspoorbeurzen waren deze titels altijd in grote getalen te koop, maar wanneer mogen deze beurzen weer gehouden worden? Wees verstandig en bestel ze nu

Trams 2022 is nu verschenen en Spoorwegen 2022 kan inmiddels gereserveerd worden!

ISBN: 9789059612563
Afmeting: 15 x 21 cm
Uitvoering: ingenaaid
Omvang: 288 pagina’s

Auteur: B.A. Schenk – M.R. van den Toorn

Trams 2022 en Spoorwegen 2022 – Mooi voor onder de boom!