Tram Experience, een unieke reis in de wereld van de Gastronomie

Advertentie

Eten tussen de rails is geen onbekende. In Den Haag rijdt een culinaire tram haar rondje. In Amsterdam kan je tussen de spoorrails eten. Wat dacht u van een rit aan boord van een tram die alles wegheeft van een gastronomisch designrestaurant? Twee uur lang proeft u van een zes of zeven-gangenmenu, ontsproten aan het brein van topchefs uit Belgïe, dit alles met een uniek uitzicht op de mooiste plekken van Brussels “by night”.
Het concept is de Belgische keuken. In de moderne keuken van deze toeristische Brusselse tram staat tegenwoordig vooral lekkers uit de Belgische streek centraal. En naast de culinaire specialiteiten uit alle hoeken van de wereld die in Brussel te beleven zijn, is de lokale gastronomie ook van topniveau.
Voor zijn vijfde seizoen vroeg de organisatie van de Tram Experience een reeks prestigieuze Belgische chefs om hun eigen interpretatie te geven aan de Belgische klassiekers.
De Belgische topchef Denis Roberti brengt de menu’s aan boord tot stand en werkt ze af volgens de aanwijzingen van de chef die de menu’s bedacht.
Tijdens de week en op zondag wordt het menu “Tram” geserveerd, dat bestaat uit 6 gangen (3 hapjes, 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 dessert). Op vrijdag en zaterdag wordt het 7-gangenmenu “Experience” (met een bijkomend voorgerecht) voorgeschoteld tijdens een langere tramrit door Brussel.

Tram-experience-coupe