Tijdreis door de tulpen

Advertentie

April en mei komen snel dichterbij! De Museumstoomtram komt op kleur. Bello of de andere stoomtrams nemen de bezoekers mee op reis naar de mooiste tulpenvelden langs het spoor tussen Hoorn en Medemblik. Nu de vele honderden kleurrijke bloemen in bloei gaan komen geeft de Museumstoomtram een Tulpengarantie af.

Tulpengarantie van Pasen tot de meivakantie

Voor het eerst in bijna drie jaar zullen de stoomtrams weer rijden door de bollenvelden. Verwacht wordt dat de mooiste kleuren door de zachte winter dit jaar al te zien zullen zijn vanaf Pasen (17 april) tot begin mei. De Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot kan in deze periode vrijwel dagelijks worden gemaakt. De allermooiste manier om van de kleurenpracht te genieten! Op deze website leest u de dagelijkse bijgewerkte Tulpengarantie en -voorspelling. Zo weet u zeker waar u vanuit de tram de mooiste uitzichten heeft.

Tulpengarantie

Nog geen tulpen in bloei. Enkele velden bevinden zich bij Zwaagdijk, Benningbroek en Abbekerk. Meerdere velden bevinden zich tussen Midwoud, Oostwoud en Twisk. Station Wognum-Nibbixwoud zal worden ingericht als Tulpen-Station. De stoomtrams stoppen hier ruim een kwartier.

NIEUW: Tulpen Experience Express

Op zaterdag 23 en zondag 24 april heb je bovendien een unieke kans in de namiddag om van de kleurenpracht te genieten. Dan rijdt de nieuwe Tulpen Experience Express! De Tulpen Experience Express vertrekt beide dagen om 15.15 uur uit Hoorn en geeft je de kans om onder het genot van bijvoorbeeld een drankje rustig te genieten van de bollenvelden. Deze tram keert weer terug in Hoorn om 18.00 uur

Cover van het Museum Tram Hoorn – Medemblik Magazine

Online reshcerveren

Tickets voor de stoomtram en boot die in deze periode volgens dienstregeling rijden en varen en tickets voor de nieuwe Tulpen Experience Express boek je in onze webshop.

Niet wachten maar nu reserveren.

Wacht niet te lang met reserveren. De ritten zijn snel volgeboekt.

Bron en Foto’s: Museum Stoontram Hoorn – Medemblik Copyright : Gerda Holla.

 

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.