Tijd voor een feestje

Advertentie

Veel mensen weten eigenlijk niet wat er allemaal bij komt kijken om treinen te rijden en waar het ooit begon. Daarom zetten de NS op zaterdag 21 september de deuren open bij NS Treinmodernisering in Haarlem. Dé plaats waar het 180 jaar geleden voor NS begon. Een plek waar innovatie, techniek, duurzaamheid en mobiliteit bij elkaar komen.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen. Altijd al willen weten hoe de renovatie en modernisering van een trein gaat? Hoe de wielen van de treinen klaargemaakt worden voor de volgende duizenden kilometers?  Benieuwd naar de nieuwste technische snufjes  en hoe de nieuwe treinen er uitzien? Kom dan vooral naar deze Open dag. Voor kinderen is er een kidsclub met allemaal leuke activiteiten en rijdt ook de NS Hup-on Hup-off Express rond.

 

       Datum: 21 september Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Locatie: Treinmodernisering  Oudeweg 6, 2031 CC Haarlem

Kom je met de auto? Maar dat doen we natuurlijk niet, de parkeergelegenheid is beperkt. Met de trein  komen is veel bete. Een speciale pendeltrein vertrekt vanaf station Haarlem  en rijdt op ieder heel uur rechtstreeks naar de locatie. Bron: Nederlandse Spoorwegen