Thalys brengt u zonder overstappen naar de Zon

Advertentie

Thalys de rode hogesnelheidstrein die niet enkel Brussel met Parijs verbindt in 1u22, makkelijk als u naar Disney wilt, maar ook met Keulen en Amsterdam in 1u47 en 1u50. Sinds 2011 rijdt Thalys naar de drie Duitse steden Dusseldorf, Duisburg en Essen, en in 2016 kwam daar de stad Dortmund bij. Sinds 12 april 2014 verbindt Thalys ook Lille met Amsterdam. Sinds 1996 (dit jaar dus 20 jarige jubileum) is Thalys de enige speler die de uitdagingen van het internationale treinverkeer op hoge snelheid, (met Eurostar) waar maakt, en dat in vier landen. Thalys staat namelijk voor comfort, een meertalig en warm onthaal, kwalitatief hoogwaardige catering, een uitgebreide dienstverlening in Comfort 1 en de aanwezigheid van nieuwe technologieën (alle Thalys-treinen hebben WiFi.
Maar er is meer te vertellen over deze moderne trein. Vanaf 24 juni tot 26 augustus rijdt de Zon-Thalys wekelijks naar Zuid-Frankrijk zonder over te stappen vanuit Amsterdam. De trein stopt wel in Brussel, maar het is een rechtstreekse trein naar het zuiden van Frankrijk.
Hebt u genoeg van de winter? Dan is het hoog tijd om zomervakantie te boeken. De Zon-Thalys brengt reizigers elke zaterdag van 24 juni tot 26 augustus naar de zonovergoten steden Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 9 februari.
Met de Zon-Thalys kunnen reizigers in alle rust, zonder file en stress, aan hun vakantie beginnen: een reisgids of boek lezen, een spelletje spelen of surfen op het internet dankzij de gratis wifiverbinding. Het kan allemaal. NS Internationaal of de Thalys kan u alles vertellen.
Vroegboekers worden beloond met de ‘Sunshine Promotie’
Reizigers die hun ticket reserveren tussen 9 februari en 15 februari genieten van een extra lage prijs in Comfort 1. Dankzij de ‘Sunshine Promotie’ kunnen tickets gereserveerd worden voor slechts 75 euro. Reizigers in Comfort 1 genieten van extra diensten aan boord, zoals een maaltijd geserveerd aan de zitplaats en internationale kranten.