Suissetraffic een twee jaarlijkse beurs

Advertentie

In 2009 was de eerste swisstraffic een beurs voor het openbaar vervoer, die in Bern (Zwitserland) werd gehouden en opgericht is door Alain Bützberger. De nieuwe datum voor een succesvolle voortzetting en uitbreiding van suissetraffic is bekend. Van 6 tot en met 9 september 2011 zal Bern weer het centrale middelpunt in Europa zijn, voor iedereen in het openbaar vervoer. De voorbereidingen draaien op volle toeren.
De International Trade Fair Suissetraffic in Bern (Zwitserland) wordt voor de tweede keer georganiseerd met alle aanbieders van openbaar vervoer. Totale doorsnede, die de suisserraffic met innovaties in de Railway Technology, spoorweginfrastructuur, transport zoals tram en bus, IT, verzorgen, goederenbehandeling en logistiek, bussen en bus-technologie, tracks en tunnel, lifttechniek, onderwijs en opleiding. Met brede steun uit het bedrijfsleven en verenigingen een groot en belangrijk voor het openbaar vervoer in Midden-Europa.
De allereerste suissetraffic 2009 creëerde een ideale ontmoetingsplaats voor beslissers evenals zowel als exposanten . Op deze basis zal de beurs worden voortgezet. De combinatie van vakbeurs, symposium, workshops en parallelle evenementen biedt ook Suissetraffic 2011, een perfecte ontmoetingsplaats voor klanten en leveranciers als exposanten uit de industrie, overheid en transport bedrijven om contacten te onderhouden. De beurs vindt elke twee jaar in oneven jaren plaats, afgewisseld met de InnoTrans Berlijn. Bern is bijna rechtstreeks uit Amsterdam te bereiken, met de Hispeed naar Basel en dan overstappen op de SBB naar Bern.