Stoomlocomotief Thomas aangekomen in Spoorwegmuseum

Advertentie

thomas 29 mei
Hij is weer in voor vier dagen in Nederland

Vanmiddag arriveerde in Het Spoorwegmuseum te Utrecht uit Engeland de originele Thomas de Stoomlocomotief. Het populaire treintje uit de gelijknamige televisieserie staat centraal tijdens het Thomas Weekend en zal ritjes rijden op het museumterrein. Van 29 mei t/m 1 juni is het hele Spoorwegmuseum in de ban van Thomas en zijn vrienden. Vier dagen lang is Thomas de Stoomlocomotief te gast in het museum. Kinderen kunnen op de foto met de locomotieven uit de serie, kennismaken met de Dikke Controleur, een Thomas musicalvoorstelling bijwonen en eindeloos spelen, bouwen en knutselen met Thomas speelgoed. Tevens rijden op het buitenterrein stoomtreintjes.
Er zijn nog kaarten te koop via de website www.thomasweekend.nl, tevens kaartverkoop aan de kassa van Het Spoorwegmuseum. Het is verstandig vooraf een Thomas ticket te kopen via www.spoorwegmuseum.nl. Een kaartje kost €16,00 (plus €1,00 reserveringskosten) voor iedereen van 4 jaar en ouder. Kaarten worden ook verkocht aan de kassa van Het Spoorwegmuseum. Museumkaart gratis.

Kom met de trein!
De parkeerruimte bij Het Spoorwegmuseum is beperkt, kom daarom met het openbaar vervoer. Er rijdt ieder uur een trein vanaf Utrecht CS naar Het Spoorwegmuseum (Utrecht Maliebaan). Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren bij P + R Westraven (kosten €4,50). Van daar rijden gratis pendelbussen naar Het Spoorwegmuseum.