Stemmen graag! Het kan nog.

Advertentie

Het Spoorwegmuseum is genomineerd voor de BankGiro Loterij Museumprijs 2009. Deze prijs wordt uitgereikt door de BankGiro Loterij en het Prins Bernard Cultuur Fonds en gaat naar het museum dat er het beste in is geslaagd de Nederlandse geschiedenis toegankelijk te maken voor een breed publiek. Het museum is er vanzelfsprekend zeer trots op voor deze prestigieuze prijs genomineerd te zijn.
De winnaar van de museumprijs 2009 ontvangt € 100.000!! Met dit geldbedrag kan Het Spoorwegmuseum een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: de bouw van een grote modelspoorbaan. Met uw steun kunnen zij misschien winnen!
Stem op “ons” spoorwegmuseum via http://www.museumprijs.nl (klik door naar ‘‘stemmen’’) of stuur een sms met3voor12-award-stem11 het trefwoord SPOORWEG naar 7470 (25 cent per bericht)
Help mee deze mooie prijs te laten winnen en hun en onze droom te verwezenlijken. Stuur dit bericht eventueel door naar al uw vrienden, bekenden, familie en andere relaties. Als u stemt maakt u bovendien kans op een cultuurreis naar NEW YORK! Stemmen kan t/m 24 september. Kijk ook even hier.