Stedentrip en treinreis boek je eenvoudig bij Treinrondreis.nl

Advertentie

Treinrondreis uitgelicht

Onlangs ontvingen wij een interessant bericht in onze mailbox, een nieuw specialistisch reisbureau speciaal voor treinreizen! Misschien niet helemaal de juiste periode voor een nieuw reisbureau, maar misschien ook juist wel. Hopelijk kruipt de reisbranche uit het dal en dan is Treinrondreis.nl er precies op het goede moment.

Treinrondreis.nl

Treinrondreis StedentripsDit reisbureau is niet zomaar een reisbureau het is een speciaal reisbureau gespecialiseerd in treinreizen. De website is gespecialiseerd in Stedentrips en rondreizen met de trein. Treinrondreis.nl heeft één duidelijke ambitie, Treinrondreizen en stedentrips met de trein eenvoudiger boekbaar maken.

Er zijn veel aanbieders waar je pakketreizen kan boeken. De vlieg- en autoreizen heb je al snel gevonden maar de treinreizen is vaak even zoeken en het aanbod is vaak nog niet heel groot. Dit moet snel veranderen, aldus Treinrondreis.nl. Hoewel het aanbod op dit moment nog niet enorm groot is de verwachting dat dit snel zal stijgen. Bij Treinrondreis.nl draait het naast scherpe tarieven om OV-vriendelijke hotels en persoonlijke aandacht.

De homepage van de website toont op dit moment fraaie treinreizen door Zwitserland. Prachtige reizen met panoramatreinen en de route van de Glacier Express. Via het menu kom je bij de stedentrips met aanbod naar veel belangrijke steden in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Slowakije.

Treinreiziger.nl

De initiatiefnemer en eigenaar van dit gloednieuwe reisbureau is geen onbekende in wereld van het treinreizen. Hildebrand van Kuijeren is al 15 jaar de eigenaar van het platform Treinreiziger.nl. Met deze treineenman als drijvende kracht achter Treinrondreis.nl kan je de website met recht bestempelen als ‘Treinrondreis Specialist’.

Stedentrip Forum

Heb je vragen over stedentrips met de trein dan kan je contact opnemen met Treinrondreis.nl. Het telefoonnummer en een e-mailadres staat op website. Mocht je het leuk vinden dan kan je ook je vragen over een stedentrip stellen op dit speciale forum over stedentrips.

Treinrondreis.nl

Stedentrip met de trein

Helaas is het de afgelopen maanden stil geweest op het gebied van reizen. De Coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat de reisbranche bijna heeft stilgelegen. Zonde, want treinreizen zaten enorm in de lift. Stedentrips met de trein hebben namelijk ontzetten veel voordelen. Steden als Londen, Parijs, Brussel, Antwerpen, Keulen en Berlijn kan je steeds makkelijk bereiken. Uitstappen in het centrum, reistijd vergelijkbaar met andere vervoersmiddelen en ook nog eens ontspannen zitten met meer beenruimte!

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.