Staat het al in uw agenda?

Advertentie

Over minder dan één week zal Eurospoor2017 (3 t/m 5 november 2017) los barsten. Het wordt een speciale editie, omdat het de 25e keer is dat dit evenement gehouden wordt.  Sinds 1993 komen er jaarlijks duizenden bezoekers naar Utrecht om de grootste spectaculaire modulebanen uit binnen- en buitenland te zien. Dat zal het dit jaar niet minder zijn. Het wordt een feestelijke show met extra veel modelbanen, meer dan 60 stuks. Grote en kleine banen zullen uw aandacht op eisen. De 25 ste Eurospoor een mijlpaal in de modelspoorwereld. Zelfs ook bij de Jaarbeurs. De Jaarbeurs zelf bestaat dit jaar 100 jaar en Eurospoor is de enige beurs die achtereenvolgend 25 edities door één en dezelfde derde partij in de Jaarbeurs georganiseerd wordt. Reden genoeg om dit mee te vieren.
Om deze 25e editie een feestelijke tint te geven en als dank voor het jarenlange vertrouwen in de organisatie van evenement, is er kans als bezoeker om gedurende Eurospoor2017 een van de vele (momenteel al meer dan 200) modelspoorprijzen te winnen. Het zijn nieuwe modelspoorartikelen die bijeengebracht zijn door tientallen commerciële deelnemers van Eurospoor. Deze prijzen kunnen oplopen van een setje modelfiguren tot een treinset van meer dan € 180,-.
En last but not least; wegens het 25 jarige jubileum kopen autobezitters een parkeerkaart op de beursvloer (dus niet bij de automaten) voor de halve prijs, nl. € 8,-. Dus mocht u met de auto gaan, maar een echter treinliefhebber komt met de trein. Indien u een parkeert nodig mocht hebben, koop deze dan gedurende de dag op Eurospoor (infobalie) maar niet op het eind van de dag. Betaal deze kaart met gepast geld of met niet meer dan een biljet van 10 of 20 euro.
Als u met de trein komt controleert u dan even of er nog acties zijn om voordelig treinkaartjes aan te schaffen. Hier wordt alles keurig bijgehouden.
Op Eurospoor kan je naast uiteraard spoorverkeer, ook bewegende schepen, rijdende auto’s en werkende kranen zien. Maar er is uiteraard veel meer te zien en op de Eurospoor. Het wordt beslist een gezellige en informatieve dag. Eurospoor in hallen 2,3 en 4 van de Jaarbeurs in Utrecht.
We hebben het al eerder op deze site geschreven. De modelspoorhobby is nog even boeiend als vroeger, maar trekt niet meer de grote aantallen bezoekers van, zeg, vijftien jaar geleden. Wij moeten daarom alle zeilen bijzetten om het modelspoor bij de jongere onder ons levendig te houden.
U kunt uw toegangskaartje(s) voor Eurospoor online bestellen. Een onlinekaartje is eenmaal goedkoper dan een kaartje bij de Jaarbeurskassa. Informatie rondom de toegangsprijzen vindt u hier. Let ook op de gratis kaart voor kinderen voor de zondag. Er is veel te doen voor kinderen zoals miniatuurkoeien schilderen, maken van een locomotievenloods, bedienen van kinderbanen, zelf aanleggen van banen en meerijden in een trein. U zult verrast staan hoe leuk ze het vinden!  Wij wensen u veel plezier op Eurospoor2017!