Spoorwegen 2022 weer dikker

Advertentie

Het is maar goed dat onze lezers meestal met de trein op reis gaan. Spoorwegen 2022 is weer dikker met maar liefst 848 laat Richard Latten de spoorwegen in Europa de revue passeren. Als men met het vliegtuig reist zal er zeker op overvracht kosten gerekend moeten worden. Spoorwegen dingt mee om het dikste boekwerk van het jaar. Voor ons was het jammer dat Spoorwegen 2022 pas op 28 juni 2022 verwacht werd. Dus geen lees of kijk plezier in de vakantie, maar niet getreurd, des te fijner was de thuiskomt.

In Spoorwegen wordt verslag gedaan van de belangrijkste ontwikkelingen op spoorweggebied het afgelopen jaar en met een blik vooruit in vrijwel geheel Europa. Het jaarboek is onderverdeeld in 34 landenhoofdstukken met per hoofdstuk een beschrijving van algemene ontwikkelingen, investeringen in verbetering en uitbreiding van spoorweginfrastructuur, de reizigersdienst en het rollend materieel.

Dit jaar telt het boek 848 pagina’s welke voorzien zijn van zeer veel kleurenfoto’s, maar liefst meer dan 800!

Onze advies aan jullie is dan ook direct bestellen bij Bol.com al is het iets duurder geworden.

Spoorwegen 2022

Afmeting:   15 x 21 cm

Uitvoering: ingenaaid

Omvang:     848 pagina’s

Auteur:       R. Latten

ISBN:           9789059612556

Prijs:            € 34,95

Bol.com

 

Nog zo’n mooi boek

Gelijk tijdig verschijnt de 33 ste editie van Spoor.

Zoals els bekend SPOOR geeft jaarlijks in woord en beeld een uitgebreid overzicht van de spoorwegen in Nederland, met niet alleen veel aandacht voor het rollend materieel, maar ook voor exploitatie en infrastructuur. Hedendaagse ontwikkelingen in het reizigers- en goederenvervoer worden nader belicht, terwijl ook het verleden niet wordt vergeten. Een boek om bij te blijven, van jaar tot jaar.

Echte trein liefhebbers bestellen dit jaarboek natuurlijk ook direct bij Bol.com.

Spoor 33 editie

Afmeting:  21 x 29,7 cm

Omvang:   144 pagina’s

Auteur:      M. van Ee – C. Westerduin – R. van Ee

ISBN:         9789059612488

Prijs:         € 33,90

Bol.com

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.