Spoorspel cadeau tijdens de Kinderboekenweek 2014

Advertentie

spoorspel2De Kinderboekenweek wordt dit jaar gehouden van 1 t/m 12 oktober. Als thema is Feest! gekozen, omdat Kinderboekenweek dit jaar voor de 60ste keer plaatsvindt. Ook bij NS is het feest, want het spoor bestaat dit jaar 175 jaar. Dubbel feest dus! NS gaat tijdens de Kinderboekenweek Feestelijke Ontmoetingen organiseren. Want zowel reizen met de trein als lezen gaan over ontmoetingen.
Reis je met de trein, dan ontmoet je degene naar wie je reist, je ontmoet mensen in de trein, maar je ontmoet ook landschappen vanuit de trein. Als je een boek leest heb je ook van zulke ontmoetingen. Andere werelden, andere mensen, andere karakters.
Gratis NS Spoorspel……….
Omdat NS trotse hoofdsponsor is van de Kinderboekenweek krijg je van 1 t/m 12 oktober het NS Spoorspel cadeau bij het Kinderboekenweekgeschenk. Het spel speelt zich af op de spoorkaart van Nederland. Voor kinderen t/m 6 jaar is het een leuk bordspel en voor kinderen vanaf 7 is het uit te breiden met een app. met vragen. Bovendien zit de kaart bomvol weetjes die je met de tablet kunt opsporen. Leuk en leerzaam tegelijk. Dus snel naar de boekwinkel!

spoorspel
Snel naar de boekwinkel!

Feestelijke ontmoetingen in Het Spoorwegmuseum

Op zaterdag 11 oktober is Het Spoorwegmuseum in Utrecht het decor van Feestelijke Ontmoetingen. Het museum is van zichzelf al een boeiende plek om te zijn, maar de NS voegt daar nog een extra dimensie aan toe door het organiseren van bijzondere ontmoetingen.