Spoorboekje 2020

Advertentie

Binnenkort verschijnt het papieren spoorboekje weer. Ook dit jaar uitgegeven door Treinreiziger.nl en Rover. Wil je straks direct vers van de pers een spoorboekje? Dan kun je hem nu alvast reserveren. In 2020 gaan er meer treinen rijden tussen Utrecht – Amersfoort, Amersfoort – Harderwijk (spits) en Zwolle – Emmen (spits). Daarnaast worden tal van Sprinters versneld en krijgt de Sprinter Zwolle – Meppel een volledig nieuwe dienstregeling.

Prijs onveranderd

Treinreiziger.nl, de uitgever, is blij dat ook dit jaar de prijs gelijk kan blijven: € 9,95, en rekenen via Treinwebshop € 2,95 verzendkosten. Als u het spoorboekje bij Treinwebshop reserveert, dan kunt u het rond half december per post verwachten. Vanaf 13 december zal het overigens ook verkrijgbaar zijn bij de AKO op de stations.

Telefonische ondersteuning

Ook Treinennieuws.nl hoopt dat u weer in groet getalen een bestelling zal doen, en in elk geval dank voor uw bestelling in het verleden. Lukt het niet met bestellen? Dan kunt u altijd bellen met 010-3417390. U krijgt dan telefonisch een kenmerk, en kunt onder vermelding van dat kenmerk € 12,90 overmaken naar Stichting Sisow (onze betaalprovider): NL40INGB0654880735 Bron: Treinreiziger.nl