Spoorboeken van W BOOKS compleet maken

Advertentie

Het grote spoorboek wat iedere spoorliefhebber in haar of zijn boekenkast moet hebben.

De prachtige catalogus van W BOOKS is weer verschenen. Dit keer zonder nieuwe spoorboeken en iets kleiner, vermoedelijk omdat er net als bij de meesten van ons bezuinigd moet worden. Daar er geen nieuwe spoorboeken uitkomen bij deze uitgever een mooie reden om bij Bol.com een of meerdere reeds eerder verschenen boeken te bestellen. Al is Sint Nikolaas en Kerst voorbij, een mooie gelegen om jezelf te verwennen met een van deze mooie boeken. W Books staat bekend voor gedegen inhoud en prachtige gedrukte boeken. Alle boeken zijn een aanwinst voor je Spoorwegverzameling. Kijk op de foto en bestel het boek van je keuze. Bij Bol.com zijn trouwens nog meer spoorboeken die misschien je interesse hebben.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.