Spoorboeken en Dvd’s compleet maken (deel 2)

Advertentie

Half januari schreven dat de prachtige catalogus van W BOOKS weer was verschenen. Dit keer zonder nieuwe spoorboeken en iets kleiner, vermoedelijk omdat er net als bij de meesten van ons bezuinigd moet worden. Omdat er geen nieuwe spoorboeken uitkomen bij deze uitgever een mooie reden om bij Bol.com een of meerdere reeds eerder verschenen boeken te bestellen. Een mooie gelegen om dus om jezelf te verwennen met een van deze mooie boeken. W Books staat bekend voor gedegen inhoud en prachtige gedrukte boeken. Alle boeken zijn een aanwinst voor je spoorwegverzameling.

Het boek over RailAway

Echter stond het Grote Rail Away Boek er niet bij. Dit stond namelijk in de rubriek 20 en 21 eeuw en niet bij de spoorwegboeken. Een foutje van ons, wij dachten dat het de tweede druk van dit boek, wat iedere Rail Away liefhebber in zijn of haar bezit moet hebben, uitverkocht was. Maar bij Bol.com is het net als bij de EO te bestellen. Bij Bol zijn trouwens nog meer spoorboeken te koop, die misschien je interesse hebben.

Dvd’s RailAway

Ook zijn de Dvd’s 64 t/m 67 uit de serie RailAway nog te bestellen. Het is misschien een hele uitgave om alles in één keer te kopen of te bestellen, maar dan heb je ook wat. In mei 2023 komen de nieuwe dvd’s uit van de afleveringen die begin van het jaar door de EO zijn uitgezonden. Zodra ze beschikbaar zijn zullen we dit laten weten, hou onze website in de gaten.
Met Rail Away ga je weer op reis. Al meer dan twintig jaar is het reisprogramma Rail Away een begrip. In elke aflevering aandacht voor markante spoorlijnen overal ter wereld. Met de trein als leidraad maakt de kijker kennis met bijzondere spoorlijnen, landschappen, culturen en toeristische bezienswaardigheden.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.