Spooragenda van Railforum en Railcenter

Advertentie

Railforum en Railcenter lanceren evenementenkalender voor de spoorsector.Spoorprofessionals raken het overzicht soms kwijt door een overvloed aan seminars, congressen en andere kennisevenementen die soms ook nog eens op dezelfde dag vallen. Om dit overzichtelijker en diverser te maken, hebben Railforum en Railcenter de website Spooragenda.nl ontwikkeld. Dit is een online evenementenagenda voor de spoorsector waarop in één oogopslag alle interessante kennisevenementen te zien zijn. Zo meldt SpoorPro.
“Er zijn heel veel partijen in de sector die soortgelijke evenementen organiseren. Als je kijkt naar het onderwerp ERTMS bijvoorbeeld dan dat is niet alleen technisch, maar gaat ook over arbeidsvoorwaarden. Sommige thema’s raken meerdere clubs”, licht directeur Corina de Jongh van Railforum toe.
Spooragenda
Anique Haaring van Railforum: “Op Spooragenda.nl kun je evenementen vinden door gebruik te maken van de zoekfunctie. Ook is het mogelijk op een aantal criteria te zoeken. Daarbij wordt bijvoorbeeld onderscheid gemaakt tussen een beurs, congres, workshop of seminar. Als de site is gelanceerd dan gaan we kijken hoe mensen op de site navigeren om de gebruiksvriendelijkheid verder te verbeteren.”
Het is de bedoeling dat organisaties zelf hun evenementen toevoegen op Spooragenda.