Spooragenda 2020

Advertentie

Jaarlijks komen de kalenders onze brieven binnen, zo ook dit jaar. De NVBS Kalender 2020 was de eerste, die wij onder ogen kregen. Er volgende nog vele, de enen nog mooier dan de andere. Maar wat wij ons afvroegen: “Waar blijven de agenda’s en dan bedoelen wij natuurlijk treinagenda’s. Menig uitgeverij die een website op internet hadden, bekeken, sommige hebben wij zelfs gebeld. We kregen steeds als antwoord: Nee, die hebben wij niet, willen jullie een mooie spoorkalender? Nee die krijgen wij genoeg. Of je heb toch een smart telefoon.
Dat er geen Spoor- of treinagenda uitgegeven werd, vonden wij erg vreemd. De NVBS gemaild. Hier kregen wij geen agenda maar wel een goede tip. Volgen hun gaf de FNV/Spoor ieder jaar een agenda uit. En ja hoor de FNV/Spoor de bond voor het Spoorpersoneel hielp ons uit de brand.
FNV Spoor is de grootste en krachtiger bond voor iedereen werkzaam bij de NS, ProRail, Goederenvervoer, Railinfra, regionale vervoerders Arriva, Keolis, QBuzz, Spf Beheer, Dekra Rail en Ricardo, kortom de bond voor alle medewerkers op, aan en rond het spoor geeft ieder jaar een echter Spooragenda uit. Lid worden? Kijk eens hier.

https://www.fnv.nl/cao-sector/spoor