Sneller kan een levering niet

Advertentie

De joint venture van Bombardier verwerft een contract voor de bouw van 120 nieuwe Chinese standaard hogesnelheidstreinwagens. Alle 120 wagens worden geleverd voor het einde van het jaar!

BERLIJN, vandaag 1 oktober 2018 heeft Bombardier aangekondigd dat zij met de Chinese joint venture, Bombardier Sifang (Qingdao) Transportation Ltd. (BST), eind september een contract heeft gekregen met China Railway Corp. (CRC) om 120 CR400AF nieuwe Chinese standaard hogesnelheidstreinwagens te leveren voor het snel evoluerende hogesnelheidstreinnetwerk van China. De 120 wagens worden geconfigureerd in vijf 8 wagen treinstellen en vijf 16 wagentreinstellen met met een snelheid van 350 km per uur gaan rijden.
Jianwei Zhang, President, Bombardier Transportation China, zei: “We zijn er erg trots op om door de joint venture BST gekwalificeerd te zijn voor de levering van de nieuwe generatie hogesnelheidstreinen CR400. In China hebben hogesnelheidstreinen het leven van mensen drastisch veranderd, het helpt om de afstand tussen dorpen en steden te overbruggen. CRC is een van de belangrijkste klanten van Bombardier en tevens onze strategische partner voor de lange termijn. We zijn vol vertrouwen om producten van hoge kwaliteit te leveren en nauwer samen te werken met CRC om verder bij te dragen aan de Chinese economie. ” Bron en foto: Bombardier Sifang (Qingdao) Transportation Ltd. (BST) Zie ook hier het bericht dat treinennieuws reeds publiceerde.

1 Comment

  1. TOP
    Een top prestatie voor de Chinese spoorwegen i.s.m. Bombardier en hoe zij letterlijk de mensen dichter bij elkaar brengt. Misschien kunnen wij ook de wijsheid uit het oosten halen om te leren een HSL infrastructuuur op poten te zetten die zijn weerga niet kent. Hierbij vergeleken is de gefragmenteerde Europese en vooral Nederlandse versie een “lachertje” en zijn wij gelet op de vele miskleunen nog maar “kinderen die pas in hun schoenen” staan. China als voorbeeld land voor HSL treinen en infrastructuur, wie had dat ooit gedacht…!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.