Slapend naar Zwitserland?

Advertentie

Bent u het zat om zelf door de sneeuw met sneeuwkettingen naar een wintersportplaats te rijden, neem de trein. Mochten de Nederlandse nederzettingen in Oostenrijk u niet bevallen, denk eens aan Zwitserland. Hier zijn ook Alpen met prachtige skihellingen. Dagelijks gaan er treinen vanuit de Benelux, naar Zwitserland. De meeste treinen hebben restauratierijtuigen, bars en andere aangename voorzieningen zoals slaapwagens voor een nachtelijke reis.
Met het Swiss Travel System door Zwitserland.
In Zwitserland kunt u onbeperkt gebruik maken van alle vormen van openbaar vervoer met één enkel ticket, de Swiss Pass van het Swiss Travel System. Vrij reizen met trein, bus, boot en op het stadsvervoer en flinke korting op bergtreinen en kabelbanen. Plus nog eens gratis toegang tot meer dan 450 musea. Kinderen tot en met 15 jaar reizen gratis mee. Denk ook eens aan een prachtige treinreis met de BLS, RhB, Golden Pass Line of maak een rit met de Centovalli over de 100 dalen.
Vanuit Nederland


U kunt heel comfortabel met de trein naar Zwitserland reizen, overdag met de doorgaande ICE naar Basel en ‘s nachts met de CityNightLine naar Basel of het eindpunt Zürich. ‘s Winters wordt de nachttrein in het weekend doorgetrokken naar Brig in het populaire Wallis.
Met de ICE overdag rechtstreeks naar Basel. Dagelijks vertrekken er 6 (in de winter) of 7 (in de zomer) ICE treinen vanuit Nederland. Met één overstap of rechtstreeks (1x per dag) bereikt u op een comfortabele en snelle manier de stad Basel. Vanuit Basel heeft u goede verbindingen naar de meeste bestemmingen in Zwitserland.
Met City Night Line ‘s nachts rechtstreeks naar Basel en Zürich Met City Night Line reist u in alle comfort vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem rechtstreeks naar Basel en Zürich. Reizen terwijl u slaapt en uitgerust aankomen. Enkele reizen zijn er al vanaf 29 euro!!! Dit is natuurlijk een enkele reis. Vroeg of op het juiste moment boeken en u ligt voor dubbeltje op de eerste rang.  International treinen kunnen in Nederland alleen geboekt worden bij Hispeed. Dit geldt ook voor de: CityNightLine.
Kom hier vast  in de Zwitserse stemming. Om alles te weet te komen over hotels, vakantiehuisen of andere slaap mogelijkheden, maar ook over bestemmingen, vervoer en al het andere wat u wil weten over het land waar u ook met euro’s kan betalen, vindt u hier. Maar even geld wisselen is leuker, dan bent u echt op vakantie.