Nieuwe wintersportbrochures zijn uit

Advertentie

Vanaf heden zijn de nieuwe winterfolders van zowel de Alpen Expres als de Ski-Trein als Hispeed verkrijgbaar bij het reisburo of via de websites www.alpenexpres.nl, www.skitrein.nl en www.hispeed.nl . Mocht u in het noorden of oosten van Nederland wonen is misschien de duitse firma Schnee express iets voor u. Ook de verkoop van de tickets voor deze populaire wintersporttreinen naar de sneeuw of Kerstmarkten zijn inmiddels gestart. Met name de vraag naar de nieuwe actie tarieven, die op een aantal data gelden en beperkt verkrijgbaar zijn, zijn groot. Koopjesjagers kunnen dus nu al voor 69,- een retourtje op basis van een zitcoupé met De Ski-Trein naar de sneeuw boeken. Voor de meer comfortabele Alpen Expres reserveert de klant al voor 109,- een retourtje in een 6-persoons Slaapcoupé inclusief ontbijt. Voor deze speciale tarieven geldt wel op is op. De eerste treinen vertrekken op vrijdagavond 23 december.
Met de internationale trein kunnen wintersporters komende winter weer zonder files naar diverse wintersportbestemmingen reizen. Dat dit de meest ontspannen en comfortabele manier is om naar de sneeuw te reizen, weten al velen onder ons. Zo rijdt Ski-Thalys in het wintersportseizoen rechtstreeks naar de Franse Alpen en kunnen reizigers dagelijks met ICE International naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk reizen. Het is prachtig  om door de besneeuwde landschappen te rijden. Het aantal Oostenrijkse bestemmingen is dit jaar met bijna 40 uitgebreid. De belangrijkste wintersportgebieden in Tirol en het Salzburgerland zijn daardoor prima bereikbaar per trein. Op www.NSHispeed.nl is naast het treinticket ook apart een ski-bustransfer van Snowbuzz te boeken naar de populairste Franse ski-bestemmingen. Er wordt dit jaar geen onderscheid gemaakt in prijzen tijdens het hoogseizoen en laagseizoen, er geldt één tarief voor de hele periode.

Met ICE International en City Night Line zijn wintersportbestemmingen in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk goed te bereiken. Elke dag vertrekken er zes ICE International treinen vanaf Amsterdam Centraal naar Frankfurt en Basel, waar reizigers kunnen overstappen op treinen naar verschillende populaire wintersportplaatsen. Het aantal Oostenrijkse bestemmingen is dit jaar met bijna 40 uitgebreid. Naast dagverbindingen biedt NS Hispeed met City Night Line de mogelijkheid om ’s nachts rechtstreeks te reizen naar de meest populaire skigebieden. Tijdens de wintersportperiode rijdt City Night Line richting Zürich op vrijdagen direct door naar Brig via Thun, Spiez, Frutigen, Kandersteg.  U stapt  ’s avonds in de trein en ’s morgens als u wakker wordt ziet u de sneeuw.