Schiet Porsche Märklin te hulp?

Advertentie

Gaat Porsche in treinen? Er circu-leren steeds meer berichten in de Duitse- en Nederlandse pers, dat de sportwagen-fabrikant Porsche Märklin vlot zal slepen. Porsche zou haar centen willen investeren in spoorvervoer…….. en wel in modelspoor. Volgens diverse bronnen zou Porsche een belangrijke kandidaat zijn om de speel-goedfabrikant Märklin de reddende hand toe te steken. Algemeen bekend is dat Porsche topman Wendelin Wiedeking zelf  Märklin-spoorder is. We wachten af.

8 Comments

 1. Op dit had ik nooit durven dromen,je ziet het duitsers zijn trots op hun land en produkten,de ene legende helpt de andere

 2. marklin het is juisd jammer dat porsche er mee gaad be moeien marklin had juisd naar de kloten moeten gaan zo heefd rocco ook nog een kans om dit mislukte merk over te nemen wand dan is er gelijk minder concurentsie en blijfen de merken wad meer overijnd als ze op die manier elkaar helpen het komd de prijs teminsten ook te goeden wan marklin is zeer kud duur vergelijk baar op het moment met rocco of piko, er zit in marklin en rocco geen kwalietijd verschil de kwalietijd van rocco is zelfs beter dan dat van marklin is impersiepen een derde rangs merk dat tot orden moet geroepen moet worden en alse naar de kloten gaan is dat aleen maar goed dan is er weer een vals speeler weg die 3reel wiselstroom belanerijker vind dan 2reel gelijkstroom wan trix is ook niet veel soeps de modellen zijn redelijk maar de prijs niet waard dit is wad ik zegen wil en wad anderen zeggen intereseerd me nied wand dit is wel de waarheid.

 3. Aan MMA van 20 febr.
  40 taalfouten.
  Zelfs het merk wat zelf waardeert schijf je fout.
  het is ROCO.

 4. het gaad er niet om welk merk ik waar deer het gaat om het princiepen wand ik rij net zo lief met FLEISCHMANN als met roco en piko ze zij gewoon beter dan marklin !!

 5. Hé MMA,

  Het chaat tog niet om hed Merk, mar om hut plussier dat juh an de hobie beleefd?

 6. Hallo MMA

  als ik de prijzen vergelijk van Trix/Marklin en Fleischmann/Roco zie ik weinig verschil. Ik zie wel verschil van kwaliteit tussen een Roco loc en een Trix loc. Trix is net even degelijker en meer gedetaileerder. Voor iets meer geld koop je bij Trix een iets betere loc. Ook Fleischmann vind ik van iets betere kwaliteit dan Roco.
  De kwaliteit van Piko vind ik minder, maar dat zie je dan ook terug in de prijs.

  Wist je trouwens dat Fleischmann en Roco onder dezelfde Holding vallen ??

  Ik rij met Trix, Fleischmann, Roco en Marklin. Ik heb een modelbaan die zowel op gelijkstroom als op wisselstroom rijdt.

  Het zou juist beter zijn als Marklin/Trix blijven bestaan, want zodra jou hoop uitkomt, zie ik voor jou de prijzen van Roco/Fleischmann alleen maar stijgen.

  Wat MerkoMarklin al opmerkte: Het gaat niet om het merk maar om de hobby en plezier.
  Gaaf toch.

  Tip: probeer eens een cursus `Nederlands` te volgen.

 7. niet nodig wand ik ben een nederlander en geen alergtoon en te eerstenen als fleischmann/roco marklin over nemen zie ik geen problemen in de prijs wand dan word de 4 groten een merk en blijft het plezier ge waarborgt en is der minder kans op dat ze naar de kloten gaan omdat ze dan meer op me kaar kunnen steunen zo dat ook de productie kunnen verbeteren ik zie gewoon liever dat marklin/trix word overgenomen zo kunnen we de trug lopende interesse van de jeugd beter aan om dat er dan meer geld is voor kampanje zo kunnen we meer juegd gaan betreken tot dezen hobby wad ik hier mee bedoel is dus dat marklin/trix gewoon woord overgenomen door roco/fleischman zo kunen we meer doen en meer rust onder de merken is meer plezier zo hoef je sdeets op te leten met wad je koopd en ja ik weet dat roco/fleischman een bedrijf zijn.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.