RZD besteld Siemens locomotieven

Advertentie

Hannover Messe 2013:
RZD besteld Siemens locomotieven

In verband met Hannover Messe van dit jaar, hebben de Russische Spoorwegen (RZD) overeenstemming ondertekend voor de bestelling van 350 elektrische locomotieven.

Ze worden ontwikkeld en geproduceerd door Ural Locomotieven, een joint venture van Sinara en Siemens in Rusland. Levering aan RZD is gepland worden afgerond in 2020. Het is ook de bedoeling dat Ural Locomotieven verantwoordelijk zal zijn voor de gehele onderhoud van de locomotieven. De bijbehorende contracten zijn gepland voor het volgende jaar.
Bij de ondertekening van de kontracten Peter Löscher, President en CEO van Siemens AG, Vladimir Yakunin, voorzitter van RZD, en Dmitri Pumpyansky, voorzitter van de Sinara Groep. Jochen Eickholt, CEO van Siemens Rail Systems, zei: “De overeenkomst vandaag is meer dan een ondertekening maar ook een zeer nauwe samenwerking tussen RZD en Siemens Rail Systems. Met onze Ural Locomotieven joint venture en de fabriek in Yekaterinburg, zijn we in een ideale positie om met RZD betrouwbare, moderne treinen en locomotieven te maken. “

1 Comment

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.