Rondje Amerika per trein

Advertentie

California Zephyr treinReisorganisatie INCENTO Treinreizen – specialist in bijzondere treinreizen – is al jarenlang in Nederland en België, de officiële vertegenwoordiger van AMTRAK, de nationale spoorwegmaatschappij van Amerika. Nieuw dit jaar voor de reislustige mensen uit Bussum, is de samenwerking met 2 Amerikaanse touroperators genaamd AMTRAK Vacations & Vacations by Rail.
Amtrak Vacations & Vacations by Rail en AMTRAK Vacations & Vacations by Rail zijn arrangementen inclusief treintickets, hotelreserveringen, excursies, activiteiten, maaltijden en vaak nog veel meer… Kortom, de reis is vooraf uitgestippeld en compleet geregeld! De klant bepaalt zelf het tempo van zijn individuele reis.
De groepsreizen van Vacations by Rail – Escorted tours. Naast individuele rondreizen per trein biedt Vacations by Rail ook groepsreizen aan. Hierbij wordt gereisd in een internationaal, voornamelijk Amerikaans gezelschap. De voertaal onderweg is Engels. Deze speciale tours nemen de klant mee naar alle uithoeken van de USA. Onderweg worden bekende en onbekende steden en prachtige natuurparken bezocht. De arrangementen zijn inclusief treintickets, hotelreserveringen, excursies, activiteiten en veel maaltijden. Dit alles onder begeleiding van een ervaren Amerikaanse tour manager.  Waarom op reis met AMTRAK Vacations en Vacations by Rail?  Reizen per trein door de Verenigde Staten is een avontuur op zich. Historische steden, met sneeuw bedekte bergen en zonovergoten stranden, maar ook wildernissen en snelstromende rivieren maken deel uit van het fenomenale uitzicht vanuit de trein. Vanuit uw comfortabele stoel reist u snel en gemakkelijk. california 2In de brochure vindt u naar algemene informatie over de treinen, de mooie routes en de slaapaccommodatie diverse arrangementen. De trein biedt meer faciliteiten en ruimte dan elk ander vervoermiddel. Verschillende reisduur van uw reis zijn te kiezen: 3 tot 17 dagen. Voor veel reizen is meestal dagelijkse vertrekdatum. Ja, de trein staat voor ontspannen reizen en veel zien.
•De AMTRAK brochure 2016 kan aangevraagd worden via Incento.
Bekijk de online brochure.
Info per telefoon: 035-6955116 (Contactpersoon: Anita Röhrig)