Record voor station Geerdijk?

Advertentie

Veel treinliefhebbers willen er een keer geweest zijn voor het sluit: station Geerdijk. Op vrijdag 29 april sluit het station definitief, en zullen treinen het gehucht alleen maar voorbij rijden. Om in stijl afscheid te nemen van het stationnetje organiseren Treinreiziger.nl en OV-Magazine een ludieke actie: op de laatste avond dat het station geopend is willen de twee organisatoren zowel mogelijk reizigers verzamelen op het station.

En wel om 19:06 uur. Op dat moment komt de trein uit Almelo aan. Maar het is ook het jaartal (1906) waarop het station ooit geopend werd. Wie de moeite neemt om naar Geerdijk te komen krijgt een A3 poster als aandenken.

Ook de reis naar Geerdijk beloofd gezellig te worden. Om 17:00 uur vertrekt vanuit Amsterdam de trein naar Berlijn via Almelo. Die trein heeft ook een barrijtuig, waar de gezelligheid kan beginnen. Die trein geeft in Almelo aansluiting om de trein naar Geerdijk die om 19:06 uur aankomt. Wie wil komen kan zich op Facebook aanmelden. Op een later moment zullen er ook treinkaartjes van 7 euro worden aangeboden naar Geerdijk. Foto: Treinreiziger.